Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikifreszzzzzz

modowe blogerki

Polecane posty

Gość mikifreszzzzzz

tak sobie weszłam z ciekawości na jeden taki blog i sobie myślę, fajnie, że dziewczyna coś robi, ma jakąś pasję itd tylko co jeśli nagle zachoruje, strac**pracę, popadnie w biedę przecież taka dziewczyna sobie nie poradzi ta cała fascynacja rzeczami materialnymi jest zupełnie niezdrowa i niebezpieczna... w ogóle to chyba te wszystkie blogerki piszące o modzie muszą być strasznymi materialistkami co o tym sądzicie?

Gość gość
nic juz o tym dużo napisano, po co to wałkowac

Gość mikifreszzzzzz
ale nie chodzi o mi o to, że coś złego w tym, że mają pieniądze z pisania o modzie niech sobie zarabiają, ich życie pewnie niejedna osoba korzysta z ich rad co do ubioru jednak czy to nie jest niebezpieczne? taki skrajny materializm, zachwyt rzeczami

Gość gość
ale dzisiejsza zreczywistosc polaga na skrajnym materialiźmie, na tym by mieć, by móc się pokazać, by inni to zobaczyli i zazdrościli

Gość gość
a co jest bezpieczne? bycie kierowcą? pilotem? czy lekarzem, co ma kontakt z wirusami?

nie, wszyscy zachwycamy się przedmiotami, masa osób żyje z wlepiania innym za pieniądze różnego rodzaju rzeczy. Więc nie, nic im nie będzie, nie bardziej niż całej reszcie.

Gość gość
dla mnie to wszystko jest strasznie puste :) zachwyty nad kolejną torebką, butami itd. Jasne, że większość kobiet lubi ciuchy, zakupy (ja również), ale nie widzę niczego niezwykłego w zestawianiu ze sobą fajnych ciuchów i robieniu im zdjęć. Co innego, jak ktoś sam szyje, przerabia czy kupuje w lumpeksach.

Gość gość
czepiasz sie. Dobierac do siebie rzeczy tez trzeba umieć. I są osoby, które na tym zarabiają. Wybrac sobie taką forme aktywności , która jest twoją pasją a jednoczesnie żródłem zarobku to bardzo fajna rzecz. Lepiej by było żeby te blogerki zostały sprzątaczkami, fryzjerkami, kucharkami albo pracowały w sklepie ?

Gość gość
To jest PASJA???? To tylko dowartościowanie się..ciuchy i fotki, nic więcej, pustota...

Gość gość
pasja - pójście do sklepu i wydanie w ch00j kasy na szmaty :P pisanie o tym, co się dostało za darmo w zamian za reklamę, wrzucanie miliona swoich zdjęć, co w tym jest twórczego? strasznie to narcystyczne i puste

Gość gość
Tez jestem tego zdania....spojrzcie na komentarze : wzajemnie się komplementują, wysylaja "buziaczki", choć czasem na fotkach tandeta i bezguscie

Gość Esssie
ja kiedyś założyłam takiego bloga jako eskperyment. Póki wklejałam zdjęcia ciuchów miałam mnóstwo wejść i komentarzy, jak zaczęłam rozszerzać się i pisać o innych rzeczach np książkach czy kilku innych pasjach to popularność drastycznie spadła, a od początku zaznaczyłam, że będze to blog o wszystkim. Czasem mam wrażenie że młodzież do reszty zidiociała

To jest chyba cecha wspólna wszystkich tego typu blogów - muszą mieć stałą tematykę. Mam znajomą która prowadzi niesamowicie popularnego bloga z recenzjami książek - ale tylko książek. Nie ma tam innych pierdół.

Gość gość
To nie dotyczy tylko młodych dziewczyn- pal szesc! ..młode, bawia się moda, lubia ciuchy-ok...kiedyś może to minie...:-) Gorzej , jak dojrzale kobiety zaczynają się tym "pasjonować", przejmować się swoja rola, uwazac się za ikony stylu i smaku... Zenada!

a niech się bawią tą mogą...tylko samozwańce "ikony stylu" są przykre, niezależnie od wieku.