Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia252525

Czy uda mi się schudnąć w 8 tygodni 10 kg

Polecane posty

Gość madzia252525

Witam! :) Od poniedziałku postanowiłam koniec boczków i tłuszczu na sobie ;) Każdego dnia jeżdżę po godzinie koło południa i później również godzinkę na rowerze stacjonarnym, ograniczyłam wszystko to co nie powinno się jeść, jem małe porcje :) Jak myślicie uda mi się zrzucić 10 kg w 8 tygodni ? :) Dodam jeszcze, że udało mi się już kg od poniedziałku ;) mój wzrost to 171 i ważę 73 kg a chciałabym 63-65 kg :) Kiedyś ważyłam już 85 kg !!! stres, praca i już 12 kg zeszło ale w ciągu pół roku i jakoś nic nie stosowałam bo jak wspomniałam stres zjadł tłuszczyk ;) zrobiły mi się również rozstępy najgorszej na nogach :| polecicie coś mi na to ;)? i jeszcze jedno macie jakieś sprawdzone suplementy diety ?

Gość gość
Nie!

Gość madzia252525
dzięki za zwięzłą odpowiedź ;)

Gość gość
uda ci się, jeśli będziesz systematyczna i wytrwała. Ale idą święta, ciężko chyba będzie ci nie zjeść czegoś słodkiego? Słodkie to zło. Polecam ci jeszcze picie siemienia lnianego, ja piłam te w ziarenkach i te ziarenka zjadałam- świetne jest. Obżerałam się jak świnia a dzięki niemu nic nie przytyłam, wszystkie świństwa ładnie się codziennie (a nawet 2-3 razy dziennie :D), że tak brzydko powiem, wydalały :p

Gość gość
Tłuszczu może i zrzucisz 10 kg, ale ćwicząc musisz pamiętać o tym, że wzmacniasz mięśnie, więc tłuszczu może być 10 kg mniej, ale na wadze możesz zobaczyć tylko 5-7 mniej. Lepiej mierzyć obwody i obserwować jak się sylwetka kształtuje.