Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyy co byscie zrobily

Polecane posty

Gość gość

dostalam od znajomego numer do pewnego goscia, wydawal mi sie fajny z widzenia, spotkalismy sie, "szalu nie ma", odpychal mnie wrecz psychicznie po spotkaniu, za to on komplementy, rozne pytania, jakby sie szykowal w domu :O pisze do mnie, chce sie spotkac, nie wiem co robic. w sumie nie ejst az taki zly, ale ma nadzieje, na cos wiecej-ja nie mam nikogo na oku, on chyba tz, mzoe sie jeszcze z raz spotkac? ja mam 27l, on po 30

Gość gość
tia: nie jest taki zły męczy mnie, ale ma swoje zalety nie pociag mnie ale ja tez nie jestem idealna i pewnie mase jeszcze takich oklepanych zdań dałoby sie wpisac. Na początku znajomosci maja byc motylki, ma byc czekanie, ma być ekscytacja, zainteresowanie, podziw.. a nie... "nie taki zły a ja nikogo nie mam" Potem moze sie podziać róznie - wiadomo. Ale nie odbieraj sobie tej najprzyjemniejszej częsci znajomosci.

Gość gość
no wlasnie, chcialabym leciec na skrzydlach, pisac smsy po nocach, a tak nie jest... mam jeszcze kilka innych przykrych spraw na glowie, ale to powinna byc odskocznia prawda? nie mam w ogole znajomych, nigdzie nie wychodze, jestem stracona...

Gość gość
Z tego co piszesz to niezbicie wynika że masz jakieś problemy natury psychicznej, no przepraszam ale normalne osoby tak się nie zachowują, nawet nie masz znajomych i przyjaciół, nie masz się do kogo odezwać i z kim porozmawiać.

Gość gość
Ciezka sprawa..w sumie tez nie czuje "motyli"..Znajomych mozna zawsze poznac :) Jak Cie meczy facet to daj sobie spokoj.

Mała rada.Przy okazji nastepnego spotkania nazryj się najpierw motylków:)Motylki to można miec jak się ma 17 lat a nie 27