Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blakotaaa

Dlaczego łatwo jest znaleźć kompanów do imprezowania i popijawy

Polecane posty

Gość Blakotaaa
Ryby akurat łowi mój ojciec, odkąd jest na emeryturze. Ja wolę bardziej turystyczne klimaty spod znaku Starego Dobrego Małżeństwa i Stachury. ;) Lubisz Bieszczady?

do bsa-Nadal słucham, ale na zjazdy nie jeżdżę. Grupa moja dawana, to przeszła w większości na narodowców, już nie imprezują 20 kwietnia, nawet się zalegalizowali. Ogólnie ostatnio słucham Niemieckiego RAC, jak takie coś: www.youtube.com/watch?v=uvXoV9fyepw

Gość AK74
To jakiś rock? Dobra muzyka.

Blakotaaa-Bieszczady lubię, ale za daleko są, dużo czasu trzeba aby tam trochę pobyć.

Gość Blakotaaa
Kawałek stąd jest, ale naprawdę warto. Byłam tam po raz pierwszy w sierpniu z kumpelą i strasznie mi się spodobało. Może nie są to jakieś monumentalne góry, ale mają swój urok. Śliczna jest zwłaszcza miejscowość Cisna, gdzie mieszkałyśmy.

Blakotaaa- Bieszczady w zasadzie są całe piękne, bo same lasy i pola. Największy tłok to chyba jest w okolicach Soliny. Tereny fajne pod rower górski, byłem tam chyba z 10 lat temu.

Blakotaaa-Jak masz auto, to wybierz się kiedyś na Morawy, piękna kraina, najlepiej jesienią, jak w winnicach winogrona dojrzewają.