Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nati2013

Odbijanie niemowlaka

Polecane posty

Gość Nati2013

Witam. Do kiedy powinno Sie odbijac niemowle? Moja mala ma 5 miesiecy, Nadal ulewa, odbijam ja Po kazdym posilku, napoju. Nie przeszkadza mi to i czuje Sie tez spokojniejsza kiedy to robie ale zastanawiam Sie kiedy przestac?

Gość gość
ulewac może do pół roku ale może to być też spowodowane alergią lub nietolerancja pokarmową. Obserwuj czy oprócz ulewań występują jeszcze jakieś objawy np wysypka, bóle brzuszka, Chlustające ulewania, sapdek wagi, apetytu

Gość Nati2013
Nie ma zadnych z objawow opisanycj przez Ciebie. Tylko ulewa.. dziekuje i zastosuje Sie do Twojej rady

Gość gość
Moj ma 9 i nadal ulewa i odbijam go. Chociaz czesto juz robi sie to w pozycji siedzacej,ja tylko pilnuje,by za mocno nie gniotl sobie brzuszka i nie wyciskal dodatkowo zawartosci zoladka :P

Gość gość
Sama się zastanawiam, synek ma 4,5 mca, ale bardzo rzadko ulewa; tak celowo odbijam tylko na noc, w dzień jakoś samo wychodzi lub nie; dla pewności kładę n boczku. Ale jak dziecko ulewa, to chyba trzeba pilnować odbijania...

Gość Nati2013
Moja ja Klade na boczku to i tak przewraca Sie naplecki we zawsze glowke skierowana ma na jakis boczek. Zawsze odbijamy ale dzis Peter snem dalam jej troszke herbatki i zasnela wtulona we mnie. Zal bylo mi ja rozbudzac i odlozylam Po jakims czasie do lozeczka. Taka sytuacja byla 1 raz bo nigdy nie zasypia Przy karmieniu i zawsze mam mozliwosc odbicia.. datego zaczelam zastanawiac Sie o kiedy to trwa

Gość Nati2013
Przepraszam za bedy :)

Gość gość
9 miesięcy, dalej ulewa więc odbijam o ile się da bo wierci się. Często też odbija jak siedzi albo pełza po podłodze.

Gość gość
Moja strasznie ulewala.Daje jej specjalne mleko AR i juz jest lepiej.Teraz skonczyla 6miesiecy i z dnia na dzien ulewa coraz mniej.

Gość gość
7 m-cy i odbija na szczęście już sam siedzi to sobie sam odbije kiedy chce. Poczekajcie aż zacznie siedzieć to skończą się problemy :)

Gość Nati2013
Dziekuje za porady :)

Gość gość
odbijać niemowle????a co to ma być???piłeczka?

Gość Nati2013
Udajesz, ze nie Wiesz o co chodzi czy tylko probujesz nad wyraz okazac swa inteligencje? Sorry napisalalam jezykiem potocznym