Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Debilka_22

Jaki tablet do 350zł

Polecane posty

Gość Debilka_22

Prestigio PMP5870C Ultra Duo czy Pentagram quadra 7 albo coś innego poradzcie coś bo jestem debilką :/

Gość Debilka_22
upup

To już lepszy jest Prestigio, z tego co wiem to w Pentagramie szybko ulega uszkodzeniu bateria :/ ale powiem Ci tak szczerze że te wszystkie tablety sa do kitu, musialabys kupic jakis taki za ponad 800 zl zeby bylo lepsza jakos i wyswietlacza i baterii ale tez nie jest to niezawodne ale mniejsza o to, lepszy napewno jest prestigio, tylko zaden goclever ani lark :) Pozdrawiam :)

Gość gość
Acer Iconia B1-A71

Gość highboy
posiadam ten model prestigio...nie daj sie omamic hipsterom...jest to bardzo wydajny i fajny tablet...moze nie ma jakiegos szału ale do normalnego uzytkowania typu net,pdf czy gra jest idealny....:)

Gość Debilka_22
na nic droższego mnie nie stać, tablet jest dla 4 letniej córki pod choinkę, pewnie będzie sobie na nim grała trudno sie na nich instaluje gry ?

Gość highboy
bardzo prosto :) Kazdy tablet z androidem ma dostep do google play gdzie wybierasz darmowa lub płatną gre klikasz jeden przyscik i masz :) Wystarczy tylko miec konto google.

Gość Debilka_22
acha rozumiem myślicie, że dobry taki tablet dla dziecka ? niestety nie stać mnie na nic innego :/

Gość Debilka_22
a jeszcze mam pytanie bo córka grała u znajomych w jakaś gre i jej sie podobała, gdzie tylko sie przechylało tabletem i ludzik sam skręcał czy tutaj też jest taka funkcja ?

Gość highboy
zalezy jakie kto ma podejscie do dziecka Ale napewno w jakims stopniu pomoze mu sie troszke rozwinac pod pewnym względami...Ale taki w 100% wystarczy

Gość Debilka_22
mam z córką słaby kontakt bo mi odebrano prawa rodzicielskie kupiłabym jej lepszego, ale mnie nie stać :/, a powiedz jeszcze czy bedzie ten tablet miał te sterowanie ******* ?

Gość highboy
Jakie sterowanie? Napisz do mnie na email highboy666@gmail.com...;) Bedzie szybciej

Gość gość
To już lepiej dołożyć 200 zł i kupić Plug Force. Pod każdym względem lepszy od Prestigio

Gość gość
zepsuty

Gość gość
Pentagram quadra kosztuje 800 zl

Gość Debilka_22
czesc, chodzi mi o sterowanie tabletem, że jak przechylam na boki to np. ludzik skręca ? na droższy mnie nie stać z pewnością są lepsze, ale nie mam kasy.

Gość pytanie mam do autorki
po co 4 letniemu dziecku tablet? :O ono nawet nie wie co to jest. Lepiej zrobisz jak mu kupisz jakąś ciekawa gre planszowa z nauka czytania i jakąś zabawkę niż tablet :O

Gość gość
co za czasy, że 4letnie dzieci dostaja tablety....ja mam 21 lat i dopiero od miesiąca jestem w posiadaniu tabletu...

A ja mam 23 lata i nie mam tabletu i żadnych widoków narazie na posiadanie takiej zabawki... W domu mam sprawny laptop a na mieście korzystam z internetu w smartfonie i żyje jakoś.

Gość Debilka_22
byłam u koleżanki i bardzo jej sie podobał tablet jej córeczki, tylko ona miała jakiegoś lepszego samsunga, mnie na taki nie stać tam była taka fajna gra, że sie opiekujesz zwierzątkiem i bardzo jej sie podobało, dlatego chce go jej kupić, z córką się widzę 3 razy w roku, więc wiecie jak to jest...

Gość Dammska
Ja bym C***oleciła MSI Enjoy 71, sama kupiłam dziecku na święta, zapłaciłam w karenie za niego nieco ponad 300zł, ma 2-rdzeniowy procesor, bardzo jasny ekran i ładnie wygląda. Dla dziecka wydaje mi się OK, nie za duży, lekki, solidny.

Gość kajtek35
Jeżeli problem jest kasa to może spróbuj przejść się do operatora i poszukać jakiegoś sprzętu z abonamentem? Unikniesz wydawanie jednorazowo większej kasy i pozwolisz sobie na fajny sprzęt. Czujnik ruchu, o którym wspominałaś to chyba standard w każdy tego typu sprzęcie. Zwróć tylko uwagę przy wybieraniu operatora, żeby nie trafić na takiego, który dolicza do abonamentu dużo zwyżek. Zwyżki to dodatkowe opłaty naliczane przez operatora za niespełnienie określonych warunków. Ale zwyżek może być na kwotę 5 złotych a może być i na 20. W TMobile doliczają na przykład tylko zwyżkę za brak zgody marketingowej i wynosi ona właśnie 5 złotych. U innych operatorów dochodzą opłaty za nieterminowo zapłaconą fakturę czy też brak faktury w postaci elektronicznej.

Gość gość
Jaki tablet będzie odpowiedni do gier? Chce chłopakowi kupić jakiś na gwiazdkę. Przeglądałam na electro.pl i mają bardzo dużo modeli tylko zastanawiam się na jakie parametry patrzeć.

Gość gość
Ja sobie jak na razie bardzo chwalę tablet XP Pen Star 04 które kupowałem online na https://mirapolnext.pl/. Wygodne pokrętło sterowania piórko działa bez baterii nie trzeba go ładować i przede wszystkim bardzo dobrze leży w ręce świetni się nim rysuje i pisze. Fajnie że też cały zestaw dołączony do tableta był rozbudowany – 8 wkładów, rękawiczka, klips, kabel, podstawka pod piórko...niczego nie zabrakło i nie musiałem osobno dokupywać.