Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoveYouBejbe

Dobranoc kochani

Polecane posty

Gość LoveYouBejbe

Slodkich snow :D

Gość gość
Spadaj na drzewo! :classic_cool:

Gość gość
మంచి రాత్రి

Dla mnie ma sens, moi koledzy szkło jedzą, masz spróbuj, no masz. Scenka w lesie najlepsza jest.

Gość gość
dobranoc :)

Gość gość
Kto się czubi ten się lubi. Dobranoc.

Gość gość
Dobranoc wszystkim

Gość gość
dobranoc 🖐️]

"Proszę zobacz, proszę jaki ładny bagażnik widziałeś puściutki, idealny nic ci nie będzie w plecy uwierać, klimy nie ma ale dasz sobie radę, proszę bardzo dla pana miejsce, przygotowany koło wyciągnięte lewarka nie ma" "Kur8wa jakbym miał śrubokręt to bym ci go kur8wa wpier8dolił w kolano, no." "Podoba ci się w ogóle ten las? Wiesz że ja się tu wychowałem?" "Zyzol spójrz na mnie, na szkiełko, ładne masz te okulary." "Prawa dziura, lewa dziura, lewa nóżka prawy bark jak wolisz." "Masz dziewczynę? Masz, ona pewnie też z tobą wpier8dala co, czy nie? Jecie razem?" "Przy8jeb se sam kur8wa, przyj8eb se sam, no masz przyj8eb, nie bój się przy8jeb sobie, no nie wiesz jak se przypie8rdolisz tak jak chcesz, przyj8eb sobie, no przyj8eb sobie, kur8wa no przyje8b sobie proszę cię no, nie rób mi kur8wa tutaj, przyje8b sobie no, no przyje8b sobie. Nie mogę kur8wa, co to jest? Uważaj bo się poprzecinasz głupku jeden" "Chociaż mi oczko puść co? No puść mi oczko no, lepiej puść mi to oczko! Nie chcesz kur9wa oczka nawet puścić. Wezcie go zaje8bcie, ja nie mam kur8wa siły." "Ty normalnie zachowujesz się jak taki polski Janosik. No wiesz janosik zawsze był polakiem, no wiesz o tym nie. Oglądałeś kiedyś? No." "Gęba mi się cała klei od tego lizaka co?" "Wiesz co przyje8b se sam po co oni mają ci zaje8bać."