Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z odprawa online ryanair pomozcie

Polecane posty

Gość gość

wpisalam przez pomylke zla date urodzenia i musze zadzwonic na infolinie lece z anglii do polski czy moj chlopak moze za mnie zadzwonic i to zmienic? nie dogadam sie po angielsku przez tel i stad to pytanie :(

Gość gość
ale to mogą Ci z polskiej infolinii też zmienić, dzwoń na polską

Gość gość
napewno?

Gość gość
no tak, a po co masz dzwonić na angielską. Masz obsługę w j. polskim, to z niej korzystaj

Gość gość
ale na jaki numer mam zadzwonic z angielskiego numeru?

Gość gość
polskie biuro obslugi specjalnej 703 203 100 Linia czynna od poniedzialku do piatku w godzinach 9:00 - 18:00 CET. Sobota 10:00–17:00 CET

Gość gość
w dziale "zarządzanie rezerwacją" nie mozesz zmienić tej daty?

Gość gość
ten numer jest podany chyba tylko dla tych dzwoniących z polskiego numeru. nie da sie juz na stronie zrobic bo dokonalam odprawy :/

Gość gość
jak dokonasz odprawy online to sama nie możesz nic zmienić, ja kiedyś zrobiłam literówkę w nazwisku znajomej i musialam dzwonic

Gość gość
i płaciłaś cos za zmiane?

Gość gość
Nie, powiedzieli że takie drobne zmiany to za darmo robią, bo literówki się zdarzają, a nawet mówił że na lotnisku też nic do tego nie mają

Gość gość
a nie wiesz jak z data urodzenia?

Gość gość
Nie wiem czy policzą Ci kasę za zmianę....ale oczywiście, że Twój chłopak może dokonać telefonicznej zmiany na miejscu w Angli..Musi tylko znać wszystkie konieczne dane i nr karty która było płacone za bilet. Zastanawiam sie czy nie łatwiej - choć na pewno z opłatą, ale przynajmniej bez klopotu nie lepiej zrobić po prostu jeszcze jedna odprawę na lotnisku? Tak by było gdybyś np. zgubiła karte odprawy. MOże ktoś życzliwy wie ile to kosztuje na lotnisku, bo że kosztuje to wiem na pewno.

Gość gość
nr tel angielskiej infolinii znajdziesz na stronie ryanaira - chyba w zakładce kontakt z nami. Nie jestem pewna w jakiej bo ostatnio strona sie dośc drastycznie zmieniła . Ale spróbuj poszukać zaczynając od strony home - głównej

Gość gość
hmm no z jego karty bylo placone ale bilet na mnie nie wiem czy nie beda chceli mnie do telefonu:/

na karcie pokladowej nie ma daty urodzenia , oni tak dokładnie tego nie sprawdzają . Pewnie się będziesz bala zaryzykować bez poprawki ale na pewno nie miałabyś przez to problemow

Zastanawiam sie czy nie łatwiej - choć na pewno z opłatą, ale przynajmniej bez klopotu nie lepiej zrobić po prostu jeszcze jedna odprawę na lotnisku? Tak by było gdybyś np. zgubiła karte odprawy. ......................................................................................................................................................................................................................................... jak się jest po odprawie na lotnisku możesz już tylko wydrukowac kartę pokładową , nie odprawisz się ponownie