Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA32ONA

Niegrzeczny flircik zapytanie

Polecane posty

Gość ONA32ONA
To nie tupet to : SAMOŚWIADOMOŚĆ.

Gość ONA32ONA
A kwalifikacje możesz sam ocenić zaglądając w swoje ja. To proste; masz tyle lat na ile sie czujesz, to społeczeństwo określa co możesz a czego nie. Tak zostaliśmy zaprogramowani. Nad czym oczywiście bardzo ubolewam

OK. Jeśli jesteś taka z******ta, za jaką się masz, to nazewnictwo nie jest ważne. Czemu chcesz przyciągnąć silnego faceta? Nie boisz się, że sobie z nim nie poradzisz? Wiesz, bezpieczniej jest mieć przy sobie leszcza i robić z nim co chcesz. Silny i inteligentny facet może z Ciebie zrobić miazgę :-)

Gość ONA32ONA
Silny facet to nie mięśnie, To osobowość,to głowa na karu, to to kiedy kobieta czuje się bezpiecznie. Wie że on jest jak anioł stóż, zawsze za nią. To podpora i ciepła opoka. Tak właśnie widzę silnego mężczyznę.

Nie mówiłem o mięśniach. Miałem na myśli raczej takiego mężczyznę, przy którym pozwolisz sobie na chwilę słabości i popłyniesz. A taki mężczyzna zazwyczaj wie kiedy i gdzie nacisnąć by rozbroić kobietę. A wtedy weźmie sobie co chce.

Gość ONA32ONA
A z******ta???? Wiem że jestem. niestety tak jest. Nie idzie o samouwielbienie tylko o to że znam swoją wartość. Wiem na co mnie stać i jestem siebie świadoma.

Gość ONA32ONA
Mmmmmm....no i wreszcie na temat. Dobrze jest wiedzieć że jest ktoś jeszcze. Dominacja to jest to co mnie nakręca.

Gość ONA32ONA
Jestem tak rozpalona. Moje cialo czeka na Twoje.

Gość niegrzeczny44
cześć ona32ona znowu się spotykamy czy spróbowałaś przekonać swojego faceta żeby się brał do roboty bo ma fajną kobietę?

Gość gość
Wezme Ciebie od tylu i bedziesz krzyczec ze szczescia jak nigdy. :-)

Gość ONA32ONA
Jestem tak rozpalona. Moje cialo czeka na Twoje. TO NIE MOJE. znowu jakis lub jakaś.się podszywa

Gość ONA32ONA
Cześć niegrzeczny44 kope lat:)))

Gość niegrzeczny44
ona32ona widzę że dzisiaj znowu jakieś gówniarstwo się podszywa tak jak wczoraj. Stęskniłem się za tobą. A możesz napisać gdzie mieszkasz ?

Gość ONA32ONA
Dopiero jutro to ogarne ale nie wiem czy coś z tego będzie mam wrażenie że mówię do telewizora.

Gość ONA32ONA
Podlasie najpiękniejsze widoki i kobiety;)

Gość niegrzeczny44
Jak studiowałem poznałem kilka fajnych kobiet z podlasia ale to dawne czasy. Ktoś napisał że minetkę robi się na początku a uważam że minetka może być w trakcie jak już kobieta sobie dojdzie dwa lub trzy razy po kolei i myślę o takiej niegrzecznej minetce chcesz wiedzieć jakiej ?

To znaczy że lubisz się bawić? A granice? Potrafisz kontrolować sytuację? Czujesz się tak mocna, że zastawiasz sidła na samca alfa? ;-)

Gość ONA32ONA
Chce, tylko musisz wiedzieć i razem ze mną posłuchać dobrej muzyki w trakcie naszej konwersacji. Chcesz???

Gość ONA32ONA
Androgen, samiec alfa to marzenie ściętej głowy, Tacy już nie istnieją. A szkoda:(

Nie zobaczysz niczego, czego nie chcesz widzieć. Napisz do mnie na maila. Myślę, że czas zaspokoić ciekawość ;-)

Gość niegrzeczny44
Chętnie bym posłuchał ale w drugim pokoju żona siedzi a słuchawki mam na górze u syna ale jak się umówimy na jutro jak będę w pracy to mogę posłuchać czego sobie zamarzysz bo sam siedzę w pokoju i mogę pisać słuchać i flirtować. Podaj mi jaka to muzyka i rano o 9 zaczynam jej słuchać. Czy pasuje coś takiego. A dziś bym napisał bez muzyki.

Gość ONA32ONA
Aaaaa....co Cie ciekawi we mnie aż tak że chcesz na prywatnie???

Gość ONA32ONA
niegrzeczny44 to Rodrigez, płyta Searching For Sugar Man...

Gość ONA32ONA
Niegrzeczny utwór 1,3,6,10,11 wymiataja. Oczywiście to mój poglad na tego typu muzyke. Mam to na winylowej płycie,inna opcja brzmienia. Ale mimo wszystko polecam. Fajnie jest przy tym uprawiać miłosc, ale kto co lubi.

Gość ONA32ONA
oraz druga Mieczysław Fogg :) "Ostatnia niedziela" :)

Gość ONA32ONA
przy tej najlepiej dochodzę :)

Gość ONA32ONA
uroda i inteligencja przewyższa szczyt nad szczyty :)

Gość niegrzeczny44
Nie ma problemu ona32ona jutro rano zaczynam słuchać.A teraz zaczynam pisać o niegrzecznej minetce. Jak byś już dwa razy doszła to przy trzecim wziął bym cię tak jak wczoraj pisałem od tyłu ale tak żebyś nie skończyła a ja bym był już blisko pierwszego razu wtedy usiadła byś na mnie na jeźdźca i ja bym skończył w tobie ale ty jeszcze nie. Zeszła byś z mojego małego usiadła mi na klacie i twoje soczki i moje wypłynęły by ze środeczka na moją klatę a ty je rozcierasz po niej swoją c**ką. potem przysuwasz się do mnie ja wystawiam język i zaczynasz się ocierać o środkową część mojego języka bo jest bardziej miękka niż koniec języczka i tak dochodzisz do końca po raz trzeci.