Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jankowalskinana

Jestem szczęśliwa bo mam kochającą rodzinę

Polecane posty

Gość jankowalskinana

Naprawdę! Zawsze mogę na nich liczyc. Zawsze, ale to zawsze mnie wspierają. Z rodzicami mogę porozmawiac o wszystkim. Szanujemy siebie nawzajem. Mam dwie młodsze siostry, które są super dziewczynami. Dogadujemy się najlepiej na swiecie. Mimo, że jestem pełnoletnia to jeździmy wspólnie na wakacje. Z mamą chodzę na zakupy i wygłupiamy się jak równolatki. Z tatą wspólnie gotujemy i dajemy popis naszych kulinarnych umiejętności. Naprawdę jestem szczęściarą, że mam taką rodzinę. Nie krzyczymy na siebie, bo wszystko potrafimy sobie wyjasnic normalną rozmową. Wiem, że zawsze staną za mną murem. Pozdrawiam:)

Gość gość
Bardzo zazdroszczę. Szczęśliwe dzieciństwo to kapitał na całe życie. Ja takiego nie dostałam, szczęśliwy dom to moje niespełnione marzenie.

Gość jankowalskinana
Jesteś kobietą? Nie wiem co C***owiedziec, mam nadzieję, że jakoś Ci życie zrekompensuje te trudne chwile. Na pewno na to zasługujesz!

Gość gość
Zazdroszczę, ja mam pato rodzinę, może kiedyś stworzę własną taką jak Twoja :)

Gość jankowalskinana
Jestem szczęśliwa, że mam takich fajnych rodziców i siostrzyczki ale Dziewczyny wierzę, że Wam się powiedzie! Na pewno zasługujecie na to:) Tylko trzeba miec w sobie dużo siły i cierpliwości. Trzymam kciuki! :)

Gość gość
a ja mam alkohol i ojca pijaka na codzien. tez fajnie

Gość gość
a ja Wam powiem,że miałam średnie dzieciństwo itp. rodzinę trochę patologiczną tzn nie brakowało kasy,ale tata strasznie agresywny,czasem mnie bił, szarpał, rzucał czymś we mnie...mamy nie bił,ale wyzywał, poniżał,rozkazywał to mi też dało kapitał - unikać autorytatnych facetów, znalazłam mój ideał, cudownego spokojnego chłopaka :) też Wam się ułoży