Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ja przesadzam

Polecane posty

Gość gość

Mam faceta, ktory w dzien moich urodzin mial impreze firmowa. Tak sie zlozylo, ze nie mialam nic przeciwko, zeby na ni poszedl. Poszlam nawet do galerii, zeby kupic mu garniaczek , koszule i krwata. Wzielam jego telefon i okazalo sie, ze impreza zaczyna sie o 7, ale jest umowiony z kolezanka z pracy juz o piatej.Pech chcial, ze napisala do niego na telefon, ktory akurat mialam ze soba. Najiperw powiedzial mi, ze umowil sie z nia, bo myslal, ze sam pojdzie po garnitur i cala reszte, a pozniej, ze pojda kupic prezenty. Sama nie wiem co mam myslec , tym bardziej , ze to Angol i jest na mnie strasznie zly, ze przejrzalam mu telefon.

Gość gość
Pocieszy kumpele na imprezie,i pozawodach.

Gość gość
czyli jednak nie przesadzam

Gość gość
k...a kolejny ciul , ktory ma zal o przejrzany telefon

Gość gość
Nie zrozum mnie zle, ale to byly moje urodziny. Jako, ze on pracuje na nockach, kiedy tylko przyszedl do domu powiedzial, ze idzie na misato, zapytalam, czy chce, zebym poszla z nim, odmowil, teraz juz wiem dlaczego !! Pozniej ona napisala, zeby spotkali sie o 5 kolo sklepu, impreza zaczynala sie o 7, zapytalam dlaczego wychodzi tak wczesnie, powiedzial, zeby sie napic z friends . Mialam do niego o to zal, bo byly moje urodziny. Nawrzeszczalam na niego, stwierdzil, ze my Polki jestesmy obsesyjne i jeste,m chora psychicznie

Gość gość
rozumiem cie doskonale, sama mam takiego buca w domu

Gość gość
Zabookowalam bilet do Polski i 15 stycznia wyjezdzam. Zostaje ten miesiac, zeby cos przyoszcedzic na wyjazd. Mam dosc, jestem w Uk tylko dla niego inaczej dawno podkulilabym ogon i wrocila do kraju. Teraz przynajmniej wiem, ze nie bede zalowac. Ja naprawde nie rozumie tego wszytskiego i nawet nie chce tego analizowac . Powinnysmy zrobic kobietki porzadek z takimi idiotami

Gość gość
powiedz mu, ze wyjezdzasz... moze jeszcze nie wszystko stracone i sie pogodzicie...

Gość gość
powiedzialam mu, zaczal plakac jak dziecko. Nie chce sie z nim godzic, bo skoro bral jej strone, mowiac mi, ze przeze mnie opuscila impreze wczesniej a wygladala tak ladnie i ze jestem chora psychicznie, znaczy to dla mnie tyle , ze sytuacja taka powtorzy sie w przyszlosci i znowu bede musiala podkulic ogon, bo on nie widzi w tym wszytskim swojej winy. Bez sensu.

Gość gość
co do sprawdzania telefonu... ja nie rozumiem takich idiotek, ktore sie strasznie oburzaja, ze ktoras naruszyla prywatnosc swojego meza... ja wlasnie dzieki jego komorce , dowiedzialam sie ciekawych rzeczy...

Gość gość
Wlasnie to mam mu najbardziej za zle, ze mial pretensje o ten cholerny telefon. Nie o to, co zrobil, badz co zamierzal zrobic!Q

Gość gość
z jednej strony cie kocha, a z drugiej, az mi sie noz otworzyl w kieszeni, bo tak jak przeczytalam, ze on powiedzial ci, ze ona musiala opuscic impreze wczesniej ,jaka bidulka z tej jego kolezaneczki...

Gość gość
powiedzial rowniez, ze powinnam ja przeprosic. Nie wytrzymalam, dlatego nie chce sie z nim godzic!

Gość gość
za co ja przeprosic masz, nie rozumiem?

Gość gość
alez mi on przypomina mojego c***a meza

Gość gość
c h u j a

Gość gość
zostaw go, nie ma sensu sie meczyc. Ile Twoj maz ma lat?

Gość te posty od 7 46 do 9 03
byly moje... coz, nakrecamy siebie tylko. Nie mam nawet pojecia , czy takie cos pomaga, czy tylko jeszcze bardziej cie wkurza... moze powinna wypowiedziec sie jakas bardziej dojrzala psychicznie osoba( moj maz tez mnie nazwal psychopatka) i uspokoic cie, ze wszystko jest ok, ze przesadzasz...Moze to by ci bardziej pomoglo, a nie ja...

w moim zwiazku tez dzieje sie cos zlego,ja zieje nienawiscia, wiec moze nie jestem odpowiednio osoba do udzielania tutaj dobrych rad...

Gość gość
Posluchaj, on probowal wkrecic mi, ze to jest kwestia roznic kulturowych. Zostawilam wiec na angielskim forum posta z opisem calej sytuacji. Wszyscy, ale to absolutnie wszyscy opowiedzieli sie po mojej stronie, wiec nie sadze! Byc moze jestesmy niedojrzale, ale trudno byc dojrzalym w takich sytuacjach, kiedy emocje biora gore!

w moim zwiazku tez dzieje sie cos zlego,ja zieje nienawiscia, wiec moze nie jestem odpowiednio osoba do udzielania tutaj dobrych rad...

Gość gość
No ale jak to ty mu polazłaś kupić garnitur a on nie szedł z Toba mierzyć go?

ja za to opisalam na facebook ;000

Gość gość
Wiem, jaki ma rozmiar, bo nosi unofrom do pracy, wiec to akurat nie bylo trudne. Nie wyolbrzamiam absolutnie niczego, wrecz staram sie powstrzymac emocje i opisac wszytsko neutralnie

Gość gość
na fejsie raczej bym tego nie opisala, a co zrobil Twoj facet jesli mozna wiedziec|?

coz, jestem widocznie bardziej szalona niz Ty... rownolegle siedze na moim wlasnym temacie na kafeterii...

Gość gość
ktory to?

probuje zebrac swoje mysli, za kilka dni ja mam urodziny... czyzby jakas zla kumulacja w planetach nad strzelcami zawisla???

musze sie isc polozyc... moj maz to ten c h u j , ktory daje pieniadze swojej bylej