Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

różyczka40

Celiakia

Polecane posty

Czy macie ochotę podzielić się informacjami na temat celiaki?? Zapraszam wszystkich do dyskusji.Dziękuję z góry za przyłaczenie sie do rozmowy.

Gość wojtus08
mam syna chorego na celiakie i co nieco już wiem co dziecko może jeść a czego nie jak masz ochotę to możemy popisać i wymienić się wiadomościami

wojtus08-bardzo chętnie z tobą popiszę:)przepraszam,ze sie nie odzywałam ale myslałam ze nikt nie odpowie na mój post.

Gość mama_celiaka
Moja córka jest na diecie bezglutenowej od kilku lat, ma celiakię i bardzo nasiloną alergię pokarmową. Gotowanie dla niej jest trudne, bo nie dość, że muszę eliminować gluten, to jeszcze alergeny (mleko, wiele warzyw i owoców). Po latach takiej kulinarnej "gimnastyki" doszłam już do wprawy i okazuje się, że z kaszy jaglanej, ryżu i paru innych składników można zrobić wszystko od obiadu po deser:) Ostatnio natknęłam się też na fajny sklep http://wrazliwesmaki.pl, w którym można kupić produkty nie dość że bezglutenowe, to jeszcze autentycznie zdrowe. Przy sklepie jest też blog z fajnymi przepisami. Mam nadzieję, że Ci to pomoże.