Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria boska dziewica katol

tesknie za mayor of london i zdesperowana zona sa w moim sercu na zawsze fotki

Polecane posty

Gość gość
no ozenily sie ze soba :D

Gość gość
powiem ci w sekrecie ze zdesperowana wreszcie po dlugoletnim konkubinacie wyszla za maz !!!!! a z ta druga ktora jest bajkopisarzem i samotna matka na to nie wiem co sie obecnie dzieje tez za nimi troche tesknie na kafe ;-)

Gość gość
powiem ci w sekrecie ze zdesperowana wreszcie po dlugoletnim konkubinacie wyszla za maz !!!!! a z ta druga ktora jest bajkopisarzem i samotna matka na to nie wiem co sie obecnie dzieje tez za nimi troche tesknie na kafe ;-)

Gość gość
Zdesperowana byla w porzadku, ale bajkopisarka Aska tutaj caly czas siedzi. A kto by ja chcial? Ona i wyjscie za maz hahah nie rozsmieszaj sie. Ona jedynie nadaje sie dla Araba i wypad do Libii :D obecnie Asiunia ma nowy nick Terenia

Gość gość
zdesperowana to troche naiwna byla, ale luz. A co do mayor...shizofrenia jednak robi swoje. Zakompleksione brzydkie kaczatko, ktore kompleksy wyladowywalo nasmiewajac sie z innych. PS Nowe zdjecia na fb pokazuja, ze asiunia albo osiwiala albo tleni sie co tydzien :o

Gość gość
Dajcie linka do fejsa tej calej aski. Tez chce sie posmiac :D

Gość gość
i na jakiej podstawie jej zdjecie jest na tej stronie? gdzie jest jakis dowod, ze jest z ciapatym?

Gość gość
i na jakiej podstawie jej zdjecie jest na tej stronie? gdzie jest jakis dowod, ze jest z ciapatym? -----> Widzialas jej zdjecie z burka na mordzie robione chyba w Libii u "habibi" w miescie? To jest dopiero hit! :D P.S: Dajcie linka do jej fejsa plis :)