Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z piersi na butelkę

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 3 miesieczniaka i pare raz probowalismy dac mu mm. Na poczatku plakal i nie chcial pic ale po kilku probach sie nauczyl. Mam zamiar kp do 6 miesiaca a potem stopniowo zamieniac posilki na mm i pokarmy stale :-)

Gość gość
ja karmie 15 mcy piersia,urodzilam przez cc. nigdy nie dalabym dziecku smierdzacego syfu jakim jest mm. a taki nutramigen to w ogole smierdzi jak szczyny. porazka. wsplczuje takim dzieciom,co zamiast piersi matki musza pic takie gowno. zalosne baby dajace mm z wyboru nigdy nie powinny byc matkami

Gość co to za lekarz
który przy ulewaniu zaleca przejście na mm? Przy ulewaniu dziecka karmionego piersią mądry lekarz zaleci najpierw dietę eliminacyjną matki, bo wielce prawdopodobne, że ulewanie/chlusty są spowodowane alergią na białka mleka krowiego spożywane przez matkę (lub inne grupy produktów uczulających najczęściej - eliminuje się po kolei i obserwuje dziecko). Jeśli ulewanie przy diecie eliminacyjnej nie ustąpi, może zalecić nutriton podawany na wodzie przed karmieniem. x Gdybym nie karmiła piersią moje dziecko musiałoby dostawać nutramigen. Dobrze ktoś napisał - śmierdzi jak szczyny. x Co do tematu: też wracam do pracy jak dziecko będzie miało 8 miesięcy i plan jest taki, że mleko będzie jak będę w domu. Jeśli będę gdzieś służbowo wyjeżdzać, to muszę zadbać o zapasy odciągniętego mleka.

Gość gość
tez wrocilam do pracy jak maly mial 7 mcy. karmie.15 mcy. maly pije w tym.czasie.odciagniete.mleko z piersi

Gość gość
tez wrocilam do pracy jak maly mial 7 mcy. karmie.15 mcy. maly pije w tym.czasie.odciagniete.mleko z piersi

Gość Hessena
No ja też z tydzien przyzwyczajałam małego do butelki. Dalej karmie piersią, ale kiedy idę do pracy to wtedy ratuje mnie mój prolactis laktator, ściągam pokarm i zostawiam do karmienia babci. Rzadko karmie modyfikowanym mlekiem.

08.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Tak, mnie to boli, bo żal mi Twojego dziecka. Ja jednak jestem szczęśliwa mogąc dać swojemu ukochanemu dziecku wszystko to, co mam dla niego najlepsze. ************************************ ugh,,,, :O

Gość gość
Dziewczyny, a możecie polecić jakiś sprawdzony laktator? Z obecnego (dostalam w spadku po siostrze) nie jestem zadowolona...chce kupic nowy. Hessena, jestes zadowolona z tego prolactis? Troche czytalam na jego temat w necie, maja duzo pozytywnych opinii.

Gość Hessena
Spokojnie mogę go polecić. Bezbolesny, szybki, cichy i latwy w czyszczeniu. Ma regulacje sily ssania