Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

każdy ma prawo być soba to czemu

Polecane posty

Gość gość

ini maja pretensje ocoś że niby na imprezie zrobiłem z siebie pośmiewisko .

Gość gość
Nie wiem nie byłem na tej imprezie .

Gość gość
no ok ale czemu ktoś mi to wypomina każdy ma prawo nietańczyc bo sie np wstydzi kobiet przecież .

Gość gość
Jak nie tańczysz i nie pijesz to po chooi na imprezy chodzisz . I tak nic nie wyrwiesz bo się kobiet wstydzisz . Lepiej se trzepnij i idź spać .

Gość gość
nieno niechodze może tylko raz na pułroku .

Gość gość
gluwnie by poto by pogadac niby chodzilem z myśla że potańcze ale sie ostatnio nie udało wiec znowu niechodze wiec mnie teraz zastanawia poco ktoś ma propblemy domnie , gdyby sie przyzna z imienia to bym go olał i poproblemie ale sie nieprzyzna wiec niewiem .

Gość gość
nieno niechodze może tylko raz na pułroku . a po polsku?

Gość gość
Zaczęłabym wpierw od wyrwania jakiegoś słownika j.pol. ...

Gość gość
slownik może byc ale ja sie pytam o temat .

Gość gość
wiem wolicie ine tematy o g***tach i jeszcze gorszych rzeczach ale ja sie paralogi niepytam .

Gość gość
DNO I WODOROSTY

Gość gość
Imprezy to domena prostaków .. Ludzie z klasą sie tam nie kierują.

Gość gość
hymm nie wiem jak sie odizolowac muszę poczekać aż szkołe skończe potem moge poswojemu życ bo narazie musze być pozerem by było oh i aj ;/

po prostu nie rozmawiamy z ludźmi, którzy ani mówić po polsku nie potrafią, ani pisać. Bo to mija się z celem. I tak nic nie zrozumiesz. Bo każdy, kto co najmniej 10 lat uczy się jednego języka i nadal nie potrafi się nim posługiwać, jest tłumokiem. A z niepełnosprawnymi umysłowo rozmowa jest ciężka i bezsensowna

Gość gość
z analfabetami niegadam tłukiem powiadasz nieznasz mnie a wiesz że muwić niepoprawnie nieumie wiec życze c***owodzenia w twej inteligencji skrajnie durnej i twej pyszy .

Gość gość
Matko, naprawdę skup się raczej najpierw na nauce w tej szkole, bo Twoje wypowiedzi strasznie ciężko się czyta. Jak opanujesz poprawna polszczyznę, to może podrywanie przyjdzie Ci łatwiej :)

Gość gość
hymmm podrywanie to co łatwo przychodzi łatwo odchodzi .

mówisz, że cie nie znam.. i całe szczęście.. Wystarczy cie poczytać i zobaczyć, że nie potrafisz sklecić poprawnie zdania. Czyli niewielki zasób słów i brak komunikacji ogólnej. Jak jakiś 2 latek, co uczy się mówić. Nic dziwnego, że ludzie się z ciebie nabijają i krytykują. Bo nie dość, że niepoprawnie mówisz (piszesz) to robisz straszne błędy i pewnie rozmawiać na żywo z tobą też bardzo ciężko, bo nie ma o czym. Weź się za siebie chłopie póki jeszcze czas, bo zostaniesz sam jak palec, wykluczą cie ze swojego towarzystwa. Bo to naprawdę wstyd z kimś takim się zadawać

Gość gość
ja sie ciesz że ciebie nieznam sam, sie wykluczam z toważystwa niemam zamiaru być marijonetka by być pięknym i być jakimś lalusiem do lajkowania . skoro ciebie to cieszy to siedź tam hym błedy robie a ty mnie oceniasz ponich i muwisz że zemna sie niwebedzie fajnie gadac to jesteś totalnie denym baranem mnie oceniajac w ten sposób .

Gość gość
Te droga pani od analfabetów co to taką poprawną stopkę ma 1. Zwracając się do kogoś osobowo (Cię , Ty , Tobie) piszemy wielką literą . 2. Na końcu zdania stawiamy kropkę . 3. mówisz, że cie nie znam.. i całe szczęście Po kuta tu wielokropek A to tylko jeden post

w postach na kafeterii pisanie do każdego wielką litera jest zbyteczne. Gdybym pisała list do Pana Analfabety, na pewno pisałabym wielką literą. Ok, skoro wam analfabetyzm nie przeszkadza, rozmawiajcie dalej. Ja znikam, ponieważ jak mówiłam, z analfabetami nie gadam

Gość gość
Najlepiej jak każdy swoich błędów pilnuje .

Gość gość
ok dzięki skoro nierozmawiasz z analfabetom to czemu piszesz co kolwiek skoro sam nim jesteś w takim wypadku ?