Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się o nią

Polecane posty

Gość gość

A więc. Moja kuzynka ma narzeczonego adwokata. Jego ojciec jest najlepszym adwokatem w mieście, jego dziadek też, był adwokatem. Super gościu na pierwszy rzut oka przystojny brunet z brązowymi oczami, drogi garnitur, jeździ nowym mercedesem. Ale jego przeszłość- babiarz kobiety zmieniał jak rękawiczki, najdłużej jest z moją kuzynką, na studiach dużo, pił wszystkie bary i kobiety byly jego. Kuzynka lubi się po bawić ale delikatnie. Jest bardzo uczuciowa. Skończyła uniwersytet medyczny więc jest bardzo inteligentna. Oni kompletnie do siebie nie pasują. Boję się o nią bardzo. Mieszkają teraz razem, kupili mieszkanie i remontują je, a w lipcu ślub.

Gość gość
no i ???? może nie boisz się o nią tylko trochę ci żal że to ty nie jesteś na jej miejscu ???

Gość Danek88
No to zostaw ich w spokoju, na cholere probujesz na sile zamet zrobic. Moze chlop chce sie ustatkowac juz. Ty za ''panny'' czy w czasach szkolnych swieta bylas? To pozazdroscic mlodosci

Gość gość
Tacy ludzie się nie zmieniają, on nigdy się nie ustatkuje

Gość Danek88
W zyciu roznie bywa, zmiany sa mozliwe u kazdego,poza tym decyzje kazdy podejmuje sam. Wiec daj spokoj

Gość gość
Do tego on ma kasę,a wiadomo, że tacy ludzie inaczej podchodzą do życia , wszystko im się należy". Mojej kuzynki rodzice mają firmę biedni nigdy nie byli. Kuzynkę stać było i jest na wiele, ale ona jest skromna.

Gość gość
Jak ją zobaczyłam z nim na imprezie rodzinnej to byłam trochę w szoku. Ona zawsze kochała życie singla. Facetów nigdy nie przyprowadzala. A tu niespodzianka. Pomyślałam sobie, że fajny jest brunecik, ciemne oczy, drogi garnitur. Ale jak się okazało pewny siebie, uparty ( tak jak, moja kuzynka).

Gość gość
dokładnie, idiotycznie debilny temat sprzed jakiegoś czasu !!! Lecz się idiotko...a może poszukaj też narzeczonego o dobrej profesji...np. psychiatrę ...to ci ulży.

Gość gość
Życz im szczęścia

Gość onaono24
Ojej a ja kiedyś się bawiłam facetami byle by miał coś w portfelu teraz mam mężczyznę którego pokochałam bardzo mocno :) a wtedy byłam młoda i głupia ludzie się zmieniają i dorastają :) zajmij się sobą !!

Gość gość
On ma już 29 lat. I co jeszcze rok temu bawił się kobietami a teraz taki pożądany ?

Gość gość
widocznie spotkal tą jedyna i sie ustatkowal

Gość gość
już był ten temat tylko pisałaś jak to jej zazdrościsz, że Ona ma wszystko a Ty... no cóż