Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, Opiszę Wam pokrótce najważniejsze informacje...Ostatni okres miałam 3 listopada trwał on 7 dni jak wszystkie @ ... ostatnio wszystkie moje cykle trwały 28 dni i były dość regularne. W tym roku schudłam 10 kg ostatnio miałam dni, że niedojadałam w listopadzie w połowie cyklu byłam baardzo senna aż mnie to zaczęło niepokoić ale zrzuciłam na barki stresu w pracy... także w tym czasie miałam takie trzy dni gdzie miałam czerowno brązowe plamienie (dziwne bo nigdy tak nie miałam w połowie cyklu) 16 i 17 dnia cyklu kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia ale stosunek był przerywany i na pewno we mnie nie skończył. Robiłam już 3 testy ciążowe wszystkie z pierwszego moczu i każdy definitywnie pokazywał jedną czerwoną kreseczkę Teraz jak nie mam tego okresu ... całY czas wyszukuje,boli mnie brzuch, teraz od 4 dni nie mam w ogóle żadnych upławów mierzę temp. ciała i mam cały czas nie więcej niż 35,6 ..waha się od 35,2 do 35,6 dziwne ?? Jestem umówiona na wizytę na wtorek do gin...jestem przerażona .

Gość gość
po jakim czasie robiłaś testy?

Gość gość
dzisiaj jest 36 dzień cyklu ..test zrobiłam w 34, 35 dniu i dzisiaj ...

Gość gość
mozesz być w ciąży, choc test nie musiał jeszcze tego wykazać

Gość gość
a temperaturę gdzie mierzysz?

Gość gość
ale przy tak niskiej temperaturze ciała ? ;/ i ten ból brzucha...

Gość gość
współżyłaś bez zabezpieczenie, więc jak najbardziej możesz byc w ciązy, Twoje watpliwości może rozwiać test hcg

Gość gość
Są to wczesne objawy ciąży

Gość annaanna123
hej, wiesz juz cos. Ja mam podobna sytuacje, ostatnia @ mialam 12list, wspolzylam z 16/17, owulacje mialam 2 tyg 25-30, od 4dni rano znajduje taka swieza krew, dzis dzien @, a ja ani jakiegos wyraznego bolu, piersi tylko nieco przybraly. Martwi mnie to plamienie, co to moze byc? Ktos wie?