Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka książka na samotność

Polecane posty

Gość gość

Wywaliłam męża bo był gnojem i alkoholikiem, teraz siedzę sama z dzieckiem i czytam. Co możecie polecić kobiecie w mojej sytuacji życiowej.

Gość gość
Potęgę podświadomości - może nie jestem w podobnej sytuacji, ale też ciężkiej - zawsze mnie wycisza i jakoś tak mi lepiej :) ale to moje zdanie, Tobie może nie przypaść do gustu.

Gość gość
Przeminelo z wiatrem.

ja polecam : Jezdziec Miedziany- autor Paullina Simons .Cudowna ksiazka od 1-ej do ostatniej strony . Jest to pierwsza czesc z trylogii losow Tani i Aleksandra . dalsze czesci to :Tatiana i Aleksander , Ogrod Letni. Pierwsza przyczytalam , 2 pozostale sa kupione i czekaja na mnie w Pl. Podobno sa tez doskonale :-D Te polecam na ta chwile , ale gdybys podala swoj kilmat, ktory Cie zajmuje , moglabym C***olecic inne , bo ja czytam pasjami i pasjami kupuje ksiazki . O np. Katarzyna Wielka -Ewa Stachniak -cudownaaaaaaaa Gra Aniola -Carlos Ruiz Zafon -cos cudowngoooooo , napisz co lubisz , moze bde mogla nastepne rzeczy polecic :-D

Gość gość
Anna Gavalda "Po prostu razem"

Gość gość
na samotnosc sto lat samotnosci :P

gosc wyzej pisze o kryminale - to polecam rowniez komedie kryminalna "Musze konczyc , umieram" -Grzegorza Sobaszka -niezwykle zabawna opowiesc o lkach , fobiach , bledach jezykowch , malzenstwie i zbrodni .Na wesolo i zabawnie :-P