Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna mama Alanka 2012

Beta hcg 280 który to tydzień ciąży

Polecane posty

Witam.Chciałam bym zinterpretować swoje wyniki z bety hcg otóż w czwartek moja beta wyniosła 175,1 a w piątek 288,8 i pod który tydzień podchodzę bo ginekolog jeszcze nic nie zauważył ostatnią miesiączke miałam 4 listopada

Gość gość
a nie masz norm na wyniku?

Gość gość
wg tego co znalazłam w necie to 4-5tc. od ost. okresu.

Mam i tam jest tak 9.5 -750 4 tydzień 217 -7138 5 tydzień 158-31796 6 tydzień i nie wiem pod który mój podkleić

a czy 288 jak na 4-5 tydzień to nie za mało byłam u ginekologa i powiedział że wszystko mam powiększone ale pęcherzyka jeszcze brak bo to za wcześnie

Gość gość
bo za wcześnie i nie ma w tym nic dziwnego

ale czy moja beta nie jest za niska jak na ten wiek ciąży?? boję się ciąży pozamacicznej lub co gorsza poronienie,mam ostatnie czasu bardzo dużo nerwów i stresów zmarła mi siostra w wieku 25 lat i bardzo się boję chodzę cały czas nerwowa pobolewa mnie podbrzusze jak na razie

Gość gość
przestań się dziewczyno nakręcać, na ciazę pozamaciczną nie ma sie żadnego wpływu, na poronienie również raczej nie, jak będziesz tak histeryzowała to sama sobie możesz krzywdę zrobić, idz na spacer, zajmij się czymś

Gość gość
sama widzisz że zakresy bety są szerokie -4-6tc z twoich norm. Beta wzrasta i to jest najważniejsze. Na usg będzie widać gdy beta będzie ok 1000-1500. A skąd te obawy że coś będzie nie tak z ciażą?

Nie nakręcam się a po prostu się boję a na stres nerwy i smutek nic nie poradzimy

tak jak pisałam od jakiś 2 tyg mam poważne problemy rodzinne zmarła mi siostra chodze podenerwowana wszystko mnie wkurza itd i tego się boję,wiem że jak beta rośnie to jest dobrze jutro pojadę powtórzyć betę mam nadzieję że od piatku do jutra o trochę powinna wzrosnąć

Gość gość
jeszcze 10 tematow zaloz nie rozumiesz, ze to normalne ze na usg nic nie widac?

Gość gość
że smutek, to rozumiem w sytuacji żałoby, ale strach przed poronieniem może je właśnie spowodować, więc sama nakręcasz spiralę zupełnie niepotrzebnie

Gość gość
Znowu to samo? Pytałas o to juz na forum jakieś 3 dni temu i to w dwoch tematach, to juz 3...... Co Ci maja powiedzieć? Nie sa wrozkami, czekaj na wizytę.