Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacha2304

Dlaczego mnie tak potraktował

Polecane posty

Gość kacha2304

Spotykałam się od pewnego czasu z jednym facetem.Było ok,powoli zaczynałam coś do niego czuć,on twierdził że tez mu zależy.Aż do wczoraj...Mieliśmy się spotkać w pubie,dzwonił do mnie kilka razy i mówił że będzie za pół godz,po godz znowu zadzwonił i twierdził że będzie za 5min...Nie przyszedł w ogóle;(Teraz nie wiem o co chodzi,pisałam do niego i dzwoniłąm ale nie odbierał,zero odpowiedzi.Na początku bałam się,że coś mu się może stało ale przed chwilą był dostępny na gg i też mi nawet nie odpisał...Nie rozumiem nic z tego,dlaczego zrobił ze mnie taką idiotke??Przecież wszystko było ok i nic złego mu nie zrobiłam??;(

A czy to było pierwsze wasze spotkanie?? Jeśli tak to wydaje mi się że on może przyszedł na to spotkanie tylko stał gdzieś dalej byś go nie zobaczyła. I najzwyczajniej w rzeczywistości nie przypadłaś mu do gustu dlatego nie podszedł. Wiesz może i dobrze że tak się stało jak się stało. Gorzej było by gdyby po kilku spotkaniach cię wykorzystał i dopiero zostawił. Tak wiec głowa do góry!!

Gość gość
to ile on ma lat ? 18 ?

Gość gość
moze sie zwyczajnie zabawil

Gość kacha2304
Nie było to nasze pierwsze spotkanie,można powiedzieć ze spotykaliśmy się regularnie od ok 2 miesięcy i dlatego jestem w szoku,że tak mnie potraktował...chciałabym po prostu wiedzieć o co chodzi ale nawet nie odpisał.Ma 25 lat więc nie jest już gówniarzem i wydawał mi się poważnym facetem.Dam sobie spokój i nie będę się już ośmieszać i pytać o co chodzi ale strasznie żle się z tym czuję;(

Gość gość
wiek nie jest adekwatny do poczynan.Koles najwyrazniej stosuje metody w stylu burakos-pospolitos.Facet z klasa tak sie nie zachowuje zapewniam cie:p

Gość gość
jego zapytaj zakladajac ze masz jeszcze ochote wysluchac co ma do powiedzenia w tym temacie