Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pavel92

Polki vs dziewczyny z zagranicy

Polecane posty

Gość pavel92
gość ma racje.pozdro dla normalnych

Gość gość
"bo taka jest prawda,dlaczego polki wiążą się z murzynami,dla wielkich k*****wusmiech.gif sprzedają się turasom za kebaby" x no ale to już zupełnie inna sprawa niż to że są niemiłe i nabzdyczone.

Gość gość
gdzie ty mieszkasz, ze facet bije kobiete?

Gość gość z Wrocławia
co tam robisz w tych Niemczech mądralo, tak z ciekawości?:D

Gość zimna dziewczyna z Polski
"w tym wypadku że fajniej się żyje na świecie gdy ludzie wokół są przyjaźni i życzliwi niż wtedy gdy są nabzdyczeni i wrodzy. " mili ludzie ok, ale Pawełek najpierw drążył temat dziewczyn, które nie zagadują i nie wychwalają wyglądu obcych facetów. to troszkę inna kwestia, niż zachowanie ogólne ludzi.

Gość gość
pawełkowi doskiera brak zaiteresowania ze strony tych dziewczyn co juz napisal

Gość michael87
Turasy to muzułmanie więc sam/a odpowiedz sobie na to pytanie

Gość gość
typowe polactwo :D

Gość gość
jezeli to nie pierwszys raz ze sie spotykasz z pobiciem kobiety to znaczy ze mieszkasz w jakis slamsach

Gość michael87
gościu poczytaj sobie co się dzieje na świecie a dopiero później się wypowiadaj,

Gość gość
a gdzie ma mieszkać fizol bez wykształcenia??

Gość gość
nie czytam, info mam od znajomych, tez mieszkaja z niemczech ale takich problemow to oni nie spotykaja, malo tego muzlumanie nie stanowia dla nich jakiegos problemu, normalni sasiedzi, ale moi znajomi duzo zarabiaja wiec i dzielnica lepsza a nie slamsy

Gość pavel92
zgadzam się z michael87 u nas to nawet są strefy gdzie chodzą patrole muzułmańskie

Gość gość
pawełek zresztą pewnie też tępak n*******la fizycznie i wielki pan z uk, hahahaha

Gość gość
"mili ludzie ok, ale Pawełek najpierw drążył temat dziewczyn, które nie zagadują i nie wychwalają wyglądu obcych facetów. " x no pewnie młody facet szybciej zauważy to że trafił do "innego świata" gdzie obca młoda dziewczyna potrafi się uśmiechnąć i powiedzieć "cześć" obcemu facetowi a nie (jak to na ogół jest w polsce) zadrzeć nos i przemaszerować z miną księżniczki niż że to samo dotyczy spotkanego na ulicy emeryta który w polsce ma do wszystkich pretensje i najchętniej by kogoś opierdzielił a na zachodzie powie ci dzień dobry i zapyta gdzie się wybierasz. to są te angielskie "small talks" z których absolutnie nic nie wynika poza tym że żyje się w bardziej przyjaznej atmosferze niż gdy możesz się spodziewać że jeżeli ktoś się do ciebie na ulicy odezwie to z pretensjami.

Gość gość
"pawełek zresztą pewnie też tępak n*******la fizycznie i wielki pan z uk, hahahahaę x jeżeli "n*******la" a nie kradnie to chyba nie ma się powodu wstydzić. no ale frustraci jak zwykle swoje.

Gość pavel92
oj hejterzy moi kochani prawda boli co? ;) ale widze,że są normalnie ludzie na tym forum,także :)

Gość gość
tak, tak bo wszystkie polki zachowuja sie jak ksiezniczki. skoro wiesz lepiej co i jak to nie pisz, bo nie ma sensu. jestes swiecie przekonany o tym dlaczego nikt sie nie usmiecha. nas nie obchodzi to. czepiamy sie tego ze pawelkowi nie podoab sie ze dziewczyny w polsce nie mowia mu ze sie im podoba. a usmiechac sie nie musismy. jedna sie nie usmiecha bo nie ma takiej potrzeby, druga bo ma zly dzien, ja sie nie usmiecham bo ladna nie jestem, a trzecia bedzie niesmiala, ale ty wiesz lepej, ze wszystkie jestemy "ksiezniczkami"

no w Polsce zagadywanie obcego faceta przez dziewczynę jest już traktowane jako flirt. tak to po prostu działa i stąd dziewczyny tak się zachowują jak zachowują.

Gość pavel92
pisze co mi się podoba i widzę że dużo osób przyznaje mi racje,jak nie masz ochoty to nie czytaj,nikt Cię tu na siłe nie trzyma,proste :)

Gość gość
u nas tez, nie ma przyzwolenia np na to by kobieta mogla uprawiac seks z kim chce bezzobowiazan bo odrazu mowi sie o niej ze jest k****, za to facet ktory mial wiele partnerek seksualnych jest superr****czem

Gość gość
"tak, tak bo wszystkie polki zachowuja sie jak ksiezniczki. " x jak ja kocham te bzdurne argumenty w stylu "wszystkie". no faktycznie, jest nas 40 mln więc może nie "wszystkie" ale na tyle duzo żeby można bez trudu zauważyć różnicę jadąc na zachód.

Pawełku, bo Ty masz rację pisząc, że w UK jest inaczej niż w Polsce. ale spójrz na to trochę szerzej, zauważ te różnice kulturowe, a nie od razu lecisz z pretensjami i chcesz zmieniać mentalność całego narodu. brakuje jakiejś takiej refleksji w tym wszystkim - no ale skoro 92 to Twój rocznik, no to w sumie nic dziwnego (nie piszę tego złośliwie)

Gość gość
to jest twoj problem ze na takie trafiasz, moze ci sie takie podobaja?

Gość pavel92
dzięki że przyznajesz mi racje,szanuje twoje zdanie również :)

Gość gość z Wrocławia
Polecam Pawelkowi wyjazd do Szwecji:) Albo lepiej do Finlandii.

Polki są skromne, pruderyjne, dla mnie to piękne cechy, nie chcę się nawracać na "zachodni styl życia" :)

Gość gość
i niech sobie bedzie wiekszosc ksiezniczkami, masz z tym jakis nie zwykly problem, nie obchodza mnie takie dziewczyny, nie pozwole wrzucac mnie do jedengo worka, ja sie nie usmiecham bo jestem brzydka i nikt mi niech nie pisze zeby sie "uczla od dzieczyn z zagranicy"

Gość gość
a jakież to "różnice kulturowe" każą ludziom być opryskliwymi i nieprzyjemnymi? co tu mają "różnice kulturowe" do rzeczy?

Gość gość
styk kultur powoduje rozwoj