Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pavel92

Polki vs dziewczyny z zagranicy

Polecane posty

Gość gość
łona?

Gość pavel92
to co powiecie na to,Turek do mnie kiedyś powiedział 20 minut i mam każdą Polkę w łóżku

Gość pavel92
Jak ktoś się poczuł urażony to przepraszam ;(

Gość gość
pawełek ;*

Gość gość
a co na temat tej dziewczyny? www.youtube.com/watch?v=H3VsYINcR2I

Gość Łona jest Aniołem
Taa Łona i już .:)

Gość gość
jak ma każda to i pewnie twoja matka pawełku by sie skusila co nie? a twoja dziewczyna dlugo cie musiala przekonywac zebys z nia do lozka poszedl, czy raczej latwy byles?

Gość gość
pavel ma racje .sam mieszkam w uk i aż wstyd za nie

Gość gość
wstydziesz sie za obce osoby? to masz powazny problem ze swoja osoba skoro indefikujesz sie z obcymi osobami

Gość gość
a Tobie nie było by wstyd gdyby za granicą synonimem słowa Polka było słowo łatwa ?

Gość gość
nie, bo jak ktoś mnie odbiera przez zachowanie innych to sam należy do niezbyt madrych osob. ja nie zadaje sie z osobami, ktorzy maja czarno-bialy swiat, gdzie musza generalizowac bo tak im sie latwiej mysli. glupio sie czuje jak musze tlumaczyc takie oczywistosci jak to ze ludzie sa poprostu rozni, niezalenie od tego z jakiegoo kraju pochodza

Gość pavel92
poprostu tutaj się wypowiadają ludzie którzy tam nie byli i nie mają zielonego pojęcia co się tam dzieje,ale jak zwykle wszystko wiedzą najlepiej,niestety prawda boli :)

Gość gość
ale co kogo ma bolec ze znajdzie sie jedna z druga co nie ma mozgu? i wez pod uwage ze one nie stanowia wiekszosci, tak samo jak wsrod polskich mezczyzn nie stanowia wiekszosc***olglowki dresy. niekt na to nie poradzi. ty masz problem b myslisz ze one reprezentuja wieszkosc. wiekszosc siedzi w polsce i ma polskich mezow lacznie z kobietami z twojej rodziny. a ludzie sie wkurzaja bo probujesz wszystkim przypisac w bardzo niesprawiedliwy sposob cechy tych patoli i przy okazji obrazasz. nikt nie bedzie patrzyl bezkarnie jak sobie po nich jezdzisz.

Gość gość
aai jeszcxe jedno, ktos napisal kometarz gdzie ma zupelnie inne zdanie od twojego, gdzie nie spotkal sie z tym by wszsystkie dziewczyny na ulicy w uk sie usmiechaly i nie spotkal patologicznych polek, wiec twoje zdanie zostalo obalone

Gość pavel92
ale za to jeden gość potwierdza moje zdanie

Gość gość
i co? zaraz znajdzie sie ktos kto nie potwierdza. myslisz ze swiat sie czarno-bialy?

Gość pavel92
no rozumiem masz rację,nie mówie że wszystkie to robią,nie chce nikogo obrażać

Gość gość
spoko, ja tez nie mowie ze nie ma takich dziewczyn ktore bardzo lubia seks z egzotycznym facetem. tylko mnie to nie rusza, ich zycie, niech robia co chca, ja im matkowac nie bede. wiemy dobrze, ze wielu facetom np w Polsce moga podobac sie azjatki. i co? mam nazywac ich k**********i, bo na nie leca? operacji sobie robic nie bede zeby sie do azjatki upodobnic.

Gość gość
Dobry filmik pokazujacy buractwo :) nie tylko polskie ,wielu afrykanczykow tez sie tak zachowuje . Prosta zasada = nie nawijaj w swoim jezyku w towarzystwie osob trzecich , nie znajacych Twojego jezyka !

Gość gość
Tak jak ktos napisal wyzej ,niech kazdy sie martwi o swoja d**e , a jak ktos Wam w pracy mowi ,ze Polki takie latwe to zawsze mozecie odbic pileczke ,ze angielki badz ciapate tez dobrze ciagna i gwarantuje ,ze zarciki sie skoncza :D

Gość gość
Polacy w końcu muszą znaleźć dobrych PR-owców, którzy poprawią nasz naszarpany wizerunek. Słabszego łatwiej skopać, łatwiej wśród takich jak my wprowadzić zamęt, podzielić na prawdziwych i nieprawdziwych Polaków, na k****ące się Polki i brudnych i śmierdzących polskich mężczyzn. Łatwo znajduje to poklask wśród nas i wielu potem obraża, mimo że nikt mu niczym nie zawinił. Jak nie będziemy dbać o siebie to nikt tego nie zrobi.

Gość pavel92
ale mamy też porządne Polki i Polaków w Uk pracujących ,odnoszących sukcesy itp :) Tylko właśnie niektórzy narobili nam złych opinii

Gość gość
wiem, że są i tacy, ale rzadko się o nich mówi i tutaj jest błąd. Musimy pokazać się z jak najlepszej strony a może i ci którzy nie zachowują się poprawnie zaczną zmieniać swoje zachowanie. każdy dąży by być lepszym, widząc Polaków, którzy pracują, są uczciwi, osiągają sukces, towarzyscy sami będą chcieli tacy być.

Gość gość
dlaczego Włoszki albo Azjatki mogą się szanować a Polki nie? Polki rozkładają nogi przed czarnymi i ciapatymi ;)

Gość gość
Bo czarnych i ciapatych nikt nie chce dlatego Polki do nich lgną bo konkurencji nie mają :)

Gość nataliaxxx
a ja tam wole naszych kochanych Polaków ;*

Gość gość
bo dla Polki nie ważne że ma IQ małpy ktoś kto ją posuwa,ważne że ma dużego

Gość pavel92
Natalia widzę Polaków preferujesz :)