Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artur9222

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość gość
dużo znacie przystojnych bezrobotnych meneli? Oczywiście, że niewielu. Brak kasy odejmuje mu punkty przystojności. Taka prawda.

Gość gość
Bezrobotny menel nie kwalifikuję się też do tych inteligentnych i zaradnych :) a czy taki menel ma piękny umysł to nie wiem, niektórzy bywają dowc*pni :P

Gość groszkow89
i niech zgadnę mieliście wtedy po 15 lat, wiek w którym ma się inne priorytety. Wtedy rzeczywiście można zaimponować czym innym. A ja pisałem o dorosłych ludziach słonko usmiech.gif ____ Pudło. Miałam wtedy lat 20 :) Ale ja lubię inteligentnych ludzi, z takimi nigdy się człowiek nie nudzi. A kasa? Cóż, sama się kształciłam i jestem w stanie sama się utrzymać na dobrym poziomie. Tym mi nikt nie zaimponuje. Sorry.

Gość gość
Najbardziej? Zainteresowania, kominnikatywnosc, poczucie humoru i zaangazowanie.

Gość gość
a pomiędzy bezrobotnym menelem i bogaczem jak rozumiem nikogo nie ma?

Gość gość
jest jeszcze student, ale poza tym to już nikt :D

Jeśli wychodzicie z założenia, że żeby mieć dziewczynę potrzeba kasy, to nie dziwię się że nie macie :P

Gość gość
pomiędzy bezrobotnymi menelami a bogaczami są jeszcze faceci jeżdżący samochodami na gaz, mieszkający z rodzicami i tyrający za 1200 zł. Tych też z marszu skreslacie.

Zaden inteligentny i zaradny mężczyzna nie będzie tyrał za 1200. I nie chodzi tu o kasę, tylko o brak tychże cech charakteru ;)

Gość gość
inteligentny i zaradny będzie czekał do usranej smierci na pracę za 5000? To chcesz powiedzieć?

Gość gość
nie ma co się oszukiwać kobiety zaakceptują wszystko byle by być z dzianym facetem co nie znaczy,że nie będzie go zdradzać z przystojniakami

Gość gość
inteligentny i zaradny mężczyzna będzie czekał siedząc w fotelu aż minimalna pensja w kraju wyniesie 6 tyś. na rękę

Gość groszkow89
inteligentny i zaradny będzie czekał do usranej smierci na pracę za 5000? To chcesz powiedzieć? ____ Głupi jesteś? Nie. Inteligentny i zaradny człowiek (bo nie tylko mężczyzna ale i kobieta) wykształci się w dobrym zawodzie, będzie w nim specjalistą i znajdzie dobrą pracę za dobre pieniądze. :)

Gość gość
Zwracam uwagę na zachowanie, na to czy przeklina, w jaki sposób odnosi się do innych osób,na czystość ubrania i ogólnie, czy nie jest brudasem. To na początek.

Gość gość
chyba w Twoim wymyślonym świecie.

Gość groszkow89
Ten wymyślony świat to do mnie? Cóż - jak możesz się domyślić mam 24 lata i jakoś już zarabiam na rękę kilka tysięcy. Tak samo mój mężczyzna "gołod***ec" jeszcze 4 lata temu ;)

Poza zaradnością (która, jakby nie patrzeć, jest podstawą) to lubię jak mężczyzna kocha zwierzęta i ma poczucie humoru podobne do mojego :)

Gość gość
Na portalach randkowych dziewczyny i kobiety piszą w swoich profilach następujące wymagania co do faceta: ma być zaradny, niezależny, opiekuńczy (takie wymagania z daleka pachną umiłowaniem pieniądza). Niektóre piszą, że ma być przystojny, brunet, niebieskie oczy, wysoki, wysportowany, a i tak podczas pierwszej rozmowy pytają o pracę, samochód i mieszkanie.

portale randkowe są zazwyczaj dla desperatów albo cwanych co szukają tylko seksu, więc się nimi nie sugeruj.

Ja po szkole średniej też zarabiam kilka tysi ;) więc wykształcenie nie jest konieczne, a i tak planuję rzucić aktualną pracę, bo mam coś innego na oku ;) ale był czas że tyrałam za najniższą krajową.