Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rjana

PYTANIE do ŻON lub STAŁYCH PARTNEREK o zazdrość

Polecane posty

Gość rjana

dziewczyny dlaczego tak obsesyjnie jestescie zazdrosne o swoich facetow? czesto przytrafiaja mi sie takie akcje: np w sklepie jest jakas para i chlopak spoglada na mnie- jego dziewczyna od razu chce wychodzic ze sklepu albo w pubie- widac, ze chlopakowi wpadlam w oko (on mi nie)- jego dziewczyna nachodzi mnie w lazience i z pretensja wyznaje, ze to jej chlopak i zebym trzymala sie z daleka mimo, ze i bez jej prośby tak jest. albo na deptaku- chlopak sie spojrzy a jego dziewczyna od razu lapie go za reke, przytula sie podkreslajac, ze jest jego dziewczyna. dziewczyny- dlaczego macie pretensje do innych dziewczyn jesli wasz facet na nie zwroci uwage a nie wlasnie do swoich facetow?oczywiscie mowa o sytuacji gdzie to facet spoglada, zaczepia inna dziewczyne a nie ona jego.

Gość gość
Kochana bo sprawa wygląda tak jak kobieta jest niepewna siebie to tym bardziej jest niepewna partnera i trzyma króciutko smycz a na takiej smyczy chłopcy się szarpią na boki .To mija w okolicy trzydziestki obojgu stronom .

Gość gość
Moj facet nie spoglada na inne, przynajmniej przy mnie ;), wiec nie mam takiego problemu. On sam sobie radzi z nachalnymi, wiec nie ma problemu. :D

Gość gość
niepewnosc, brak zaufania, problemy ze soba. jest duzo przyczyn tego stanu. kobieta ktora sie takl zachowuje nie ma zamiaru nikomu robic krzywdy, ona potrzebuje wsparcia i rozmowy.

Gość gość
Ja nie jestem zazdrosna ;-)

Gość gość
zrozumiesz jak kiedys z ukochanym facetem wejdziesz do pomieszczenia w ktorym bedzie niesamowicie piekna kobieta, taka jakiej jeszcze nie widzialas i jak zobaczysz ze kazdemu facetowi na jej widok szczeka opada w dol i poczujesz jak przyspiesza c**puls, z mina skrzywdzonego dziecka spojrzysz na lubego a jak szok minie to zrozumiesz whyyyyyyyyyyyy...........

Gość rjana
ale skoro facet spotyka sie z dziewczyna to chyba mu sie podoba wiec z kad zazdrosc. raz nawet mialam taka sytuacje, ze dziewczyna zaczela mnie bić bez powodu bo jej facet na mnie patrzyl. tzn bicie to nie bylo bo szybko ja odciagnieto:). zaznaczam tylko, ze ja w zaden spodob go nie prowokowalam i nie podobal mi sie on a ona zamiast miec pretensje do niego miala do mnie.

rjana chcesz mojego?? ciekawe czy pójdzie?:classic_cool:

Gość gość
Skoro wiesz ze sie patrzy to znaczy ze tez sie patrzysz zyli pozwalasz na wymiane spojrzen. Ja na facetow w towarzystwie kobiet nie zwracam uwagi. Niech sie patrzy ale dla mnie nie istnieje. Po co sie gapisz jak zajety?

Gość gość
tylko idiotki i niskim poziomie inteligencji tak się zachowują. nie dziwię się,że faceci spoglądają na dziewczynę ku*ewsko ubraną. nawet dziadki zwracają na takie uwagę.

2013-12-08 13:49:39 ale przecież do cholery on tak szybko by się w niej nie zakochał...

Gość rjana
wiem ze sie patrzyl bo siedzieli prawie na przeciwko mnie i jego spojrzenie po prostu czulam. gdy rozmawialam z osoba z naprzeciwka chcac nie chcac katem oka widzialam, ze on sie patrzy. poza tym nie bylam k***wsko ubrana a na pewno skromniej niz jego partnerka. ja w leginsach i tunice jego dziewczyna w krociutkiej mini. po wypowiedzi niektorych wnioskuje, ze nawet gdyby wasz facet zg****il zakonnice i tak mieli byscie pretensje do zakonnicy, ze go sprowokowala. a tym czasem prawda jest inna- dziewczyny zrozumcie wreszcie ze w takich sytuacjach zazwyczaj winny jest facet i jesli juz robic awanture (co mnie osobiscie smieszy) to raczej jemu.

musisz od razu generalizować? Są osoby zazdrosne, są takie których faceci mają trochę przyzwoitości i nie ma takiej zazdrości.

Gość Hanet
Ja sie z Toba zgadzam, ze jesli komus zrobic awanture to lubemu. Z tym, ze moj patrzy tylko ale nie podrywa a ja za patrzenie scen robic nie bede.

Gość rjana
temat ucichl wiec podbijam

Gość gość
Autorko to ty się uważasz za taką piękność, że aż temat na forum musiałaś założyć jaka to piękna jesteś i jak wszyscy się na ciebie patrzą? :] Nie martw się, za 10 lat, góra 15 twoja uroda przeminie i wtedy sama będziesz się tak zachowywać jak te dziewczyny, o których teraz tak piszesz zbulwersowana. Jak twój misiu będzie się oglądał za młodszymi to sama będziesz dostawała szału. Więc ciesz się pókiś młoda i piękna i trochę pokory... nie zakładaj durnych tematów. Albo wiesz co, dodaj ten temat do zakładek i przeczytaj go za 10 lat, OK? :)

Gość gość
Autorka chce tylko podniesc samoocene ;)

Gość gość
a na mojego meza spogladaja i próbuja czarowac nawet przy mnie,mnie to bawi niesamowicie,bo mój mąz jak widzi takie umizgi to spojży takim surowym i lekceważacym okiem na takie a mi sie bardzo smiac chce z jego postawy,chociaz udaje ze nie widze danej sytuacji.

Gość rjana
z kad te pretensje do mnie? chyba nie napisalam, ze jestem piekna i faceci sie na mnie patrza a ich partnerki wariuja- nie o moja urode tutaj chodzi tylko o zachowanie zazdrosnych dziewczyn. reszte sobie dopowiedzieliscie i najezdzacie na mnie. poza tym nie mialam na mysli starszych pań ktore sie tak zachowuja tylko rowiesniczki.

Gość tamaris1
zazwyczaj dziewczyna sa zazdrosne o dziewczyny od siebie ladniejsze- zadko kiedy madrzejsze. jesli jakas dziewczyna tak sie zachowuje tzn ze boi sie, ze jej odbijesz faceta. szkoda tylko ze taka dziewczyna zamiast robic awantury nie spojrzy na sytuacje chlodnym okiem- nie oszukujmy sie- jesli jej facet jest brzydki to ladna dziewczyna sie nim nie zainteresuje a jesli jest przystojny to i partnerke ma ladna wiec po co ma ja zdradzac z inna ladna.