Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekaweeeeeeee

Kobiety gdyby mozna bylo cofnac czas

Polecane posty

Gość ciekaweeeeeeee

czy wybralybyscie na meza czlowieka ktory obecnie jest waszym mezem? pozdr

Gość gość
dobre pytanie pewnie tak, ale od początku związku może byłabym bardziej stanowcza i nie pozwoliła by teściowa się wtrącała jedyny błąd jaki popełniłam to to że niepotrzebnie przejmowałam się opinią tej kobiety i na siłę próbowałam jej przypodobać, to tylko nasiliło jej wtrącanie się i próby manipulowania mną dziś wiem, że o wiele lepiej by potoczyły się moje losy gdybym była nieugięta, nie przejmowała się fochami tej kobiety i jej zdaniem i od razu postawiła między nami dystans, byłabym szczęśliwsza i nie straciłabym 10 lat na nerwicę i depresję

Gość gość
czuję że ta baba odebrała mi młodzieńczy entuzjazm i energię właśnie tym swoim jadem dziś wiem że bzdurą jest bycie wychowanym w szacunku i uniżeniu do starszych niektórzy na ten szacunek nie zasługują i nie ważne czy to mama, tata, dziadek, babcia czy teściowa....włażenie takim ludziom w tyłek daje im tylko przewagę i furtkę do tego by manipulować i wykorzystywać swoją przewagę wieku, pozycji społecznej, a to w niektórych ludziach wzbudza najniższe instynkty