Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wykorzystal was facet z sympatii

Polecane posty

Gość gość

co udawal zakochanego? opisujcie

Gość gość
dałyście się wykorzystać tyle

Gość miałam inny przypadek
i też facet ze sympatii. Spotykaliśmy się pół roku, był na każde moje zawołanie o kazdej porze dnia i nocy. Miły, czuły itd itp.. Dlatego nigdy bym się nie domyśliła, że to zwykły ujj... ale czujności nigdy za wiele. Zaczęłam szukać po necie jego profilu na potralach społecznościowych (mimo, iż mnie zapewniał, że nie ma na nie czasu ) Przypadkiem trafiłam na kobietę o takim samym nazwisku, miała zablokowaną galerię i za wiele nie mogłam zobaczyć, ale dziwnie mnie tknęło, że moga mieć coś wspólnego.... Po jakimś czasie obserwowania jej zmieniła zdjęcie głowne, na którym była ze swoim mężusiem naukochańszym i ich córeczką.. Chyba domyślacie się. Zastanawiam się tylko co mówił żonce, gdy jechał do mnie. Pisałam doniego o różnych porach, zawsze odp i kiedy tylko chciałam był u mnie... :O

Gość gość
pomagał ci, obrabiał dziurkę aby nie zarosła, a Ty wydziwiasz

Gość miałam inny przypadek
jeśli to o obrabianiu dziurki było dla mnie to się mylisz, bo żadnego sexu nie było. nie każdy sie tak puszcza jak ty

Gość gość
tam sami tacy siedzą, więc nie ma się co dziwić :o po to tam siedzą, żeby co chwilę nową wyrywać...darmowy burdel. Wolą upolować taką bardziej cnotliwą, normalną i nawciskać jej, że chcą związku. Podupczy raz lub kilka, znudzi się i do widzenia. Kolejna na horyzoncie... To jest urok portali randkowych typu sympatia. I nikt mi nie wmówi, że jest inaczej...

Gość gość
a tak w ogóle to spotkałam się około z 10 , więc mam "bogate doświadczenia". Dla tych, co są naiwne i szukają związku zdecydowanie odradzam.

Gość gość
Z tych 10, a może i 11..9 to byli zwykli d****arze i oszuści. Wszyscy bez wyjątku mieli jakieś zaburzenia osobowości, zaburzenia funkcji mózgu. Ewidentnie coś z nimi było nie halo..schizofrenia i inne schorzenia to pikuś przy tym, co dane mi było zaobserwować. Który normalny facet prezentuje swoje zdjęcia w siec**przy palmie, nie swoim aucie, z żelem na łepetynie, no który??? oni wszyscy są niezdrowo p*****lnięci :D

Gość gość
Ja też stwierdzam , ze na tego typu forach nie ma NIKOGO normalnego. SZukają tylko okazji, a o związkach tylko ładnie mówią. Żaden porządny facet nie założy konta i nie szuka kobiety na portalu randkowym !