Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smartfon pytania

Polecane posty

Gość gość

siema mam pytanie dopiero od miesiaca mam smartfona, jest on jeszcze nowy, ma gwarancje i w zwiazku z tym mam kilka pytan: 1. czy jesli zainstaluje launcher, ktory zmienia wyglad telefonu, strace gwarancje? 2. czy jest mozliwosc uszkodzenia telefonu? (jesli pobiore z google play) 3. jesli launcher mi sie nie spodoba, to jest mozliwosc usuniecia go? jesli tak, to w jaki sposob? wystarczy wejsc w menedzera aplikacji, tam, gdzie mam wszystkie zainstalowane aplikacje i po prostu usunac ten launcher, tak, jak sie usuwa zwykla gre? z gory dzieki za odp :)

Gość gość
1.nie 2.nie 3.tak, tak

Gość gość
ze tak spytam, na pewno nie uszkodze telefonu? mam na mysli oczywiscie te ktore sa wysoko ocenione. a i jeszcze. jak sprawdzic, jaki mam teraz launcher? bo kupilam telefon od kogos, ale ten telefon ma jeszcze rok gwarancji. i nie wiem czy ktos wgrywal tu launcher czy tez nie. jak to sprawdzic? gdyby to bylo istotne - samsung galaxy ace 2

Gość gość
na pewno nie uszkodzisz. jak sprawdzić? prosto. powinien być wśród programów zainstalowanych.

Gość gość
dzieki wam bardzo za wyrozumialosc :) juz sprawdzilam, nie mialam zadnego launchera zainstalowanego, dopiero teraz zainstalowalam jakis inny. jaki najbardziej polecacie?

Gość gość
apex i najlepiej ten płatny chociaż darmowy nie jest zły. ale sprawdź czy twój smartfon da sobie z nim radę. jak nie to np Nova Launcher. zresztą poszukaj. jest forum androida (com.pl) i tam jest dział launcherów z opisami i uwagami.

Gość gość
mitem jest że program nie może uszkodzić fizycznie sprzętu może, jeśli jest specjalnie chamsko tak napisany trzeba uważać bo chamy niestety są na świecie i takie programy piszą

Gość gość
play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher&hl=pl powyżej masz link do sklepu.

Gość gość
wszystko może uszkodzić sprzęt. ale ze sklepu (play.google.com) można pobrac programy sprawdzone przez innych i opisane wielokrotnie w opiniach.

Gość gość
sklep google gwarantem bezpieczeństwa??? jaja sobie robisz?

Gość gość
nie gwarantem bezpieczeństwa. za to możesz poczytać opinie tych którzy już spróbowali. i na tej podstawie zadecydować.

Gość marlene54564653
a ja mam inne pytania jaki system jest wg was najlepszy: java/android/windows phone/ios

Gość gość
wg mnie android

Gość gość
na noc wszystko wyłączam z sieci, monitor przykrywam specjalną tkaniną antypodglądową a sama chowam się pod dwoma kołdrami i na wszeolki wypadek nic nie mówię. bądź czujny! wszyscy nas szpiegują. i podglądają. satelity są nakierowane na nasze okna a aparatura szpiegowska rejestruje co mówimy i robimy.

Gość gość
to niech szpieguja

Gość gość
opinie innych? przecież na google samemu sobie można je pisać i wystawiać :D

Gość rasalgul
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S7,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! :D Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7