Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatamebelki

Raty w Agata meble

Polecane posty

Gość gość
Kupilismy z Narzeczona narożnik w AM Opole na raty, na początku kwietnia. po 4tyg. telefon z salonu że narożnik gotowy do odebrania.Pozbyliśmy sie starego, jedziemy po nowy , wnosimy do windy (trzeba rozłożyć paczkę bo się nie mieści) i ZONK. Nie te kolory i materiały, dzwonimy , zawozimy na magazyn - sprawa ma być załatwiona od reki- mija już 2 miesiąc a kasy, za zapłacone raty, do dzisiaj nie dostaliśmy. Już 5 wizyt w salonie, wymiana maili i ciągle nie oddają pieniędzy - obsługa działu reklamacji -żenada NIE POLECAMY

Gość gość
Meblowałem dom i mieszkanie i tylko raz miałem uszkodzony element jednego z regałów, ale szybko przyjechał serwisant i wszystko było OK.

Gość gość
Finalnie po 5 miesiacach, wielu godzinach na telefonie odzyskalismy nasze pieniądze z Narzeczona, ze strony Agata Meble jak i Sygma Bank(obecnie BNP Paribas) ciagle przedluzanie zwrotu a na koniec pobrali sobie jeszcze prowizje niezgodnie z regulaminem!!! Zadna ze strony (AgaataMeble i bank) nie dotrzymywala terminow , umow i obietnic skladanych telefonicznie, slownie i mailowo. Odradzamy ! Teraz kierujemy sprawe do Rzecznika Finansowego, bo to wszystko(zachowanie podmioto) graniczy z paranoja lub celowym dzialaniem aby nie zwrocic Naszych pieniedzy. Wojtek i Agnieszka

Gość marta445
My kupowaliśmy meble na raty, ale żadnych problemów nie było. Co prawda jedna małą reklamacja była, ale szybo niedomykająca się szafka została naprawiona

Gość gość
Raty w agacie to dobra sprawa dla mnie, gdyby nie te zero % to chyba nigdy bym sie nie odważyła na zakup drogiego naroznika, a tam mam i cieszę się nim spłacając spokojnie raty bez przepłacania

Gość ella345
Teraz w sklepie online są duże promocje , szafki z aranżacji Arsenał i romantyczne dodatki do sypialni w atrakcyjnych cenach. Sama się skusiłam na kilka rzeczy retro

Gość gość
W tym miesiącu kolejny zakup mebli w Agacie tym razem przyszliśmy po meble do gabinetu, zakup okazał się udany. Meble sa śliczne.

Gość gość
Mimo tego, że na prawdę sporo mebli kupiliśmy w Agacie ani jeden nie przyszedł uszkodzony, ze złożeniem też nie mieliśmy najmniejszych problemów. Czekaliśmy na meble ok 5 tygodni ale byliśmy o tym z góry poinformowani.

Gość wiki8787
Ja nigdy nie czekałam na meble od "agata meble" dłuzej niż dwa tygodnie, zawsze wszystko sprawnie. mają oni świetną obsługę.

Gość gość
ta, to prawda Agata meble działają sprawnie :)

Gość gość
Osttanio bardzo szybko realizują zamówienia.

Gość gość
My na swoje meble czekaliśmy trzy tygodnie, przyszły nawet wcześniej niż się spodziewaliśmy. Bardzo sobie cenię u nich jakość obsługi, załoga zawsze pomocna, miła i kompetentna przede wszystkim

Gość zimka9
U mnie tez szybko przyszły wcześniej kupione meble, a w zasadzie to kupiłam wszystkie do urządzenia mojego dużego pokoju, tj. narożnik, meblościankę, stolik, komodę . Trochę tego było :) Przyszło parę dni przed umówionym terminem i żadnych uwag nie miałam i nie mam.

Gość gość
U mnie w miarę szybko zrealizowane zostało zamówienie i czekałam nawet mniej niż mi wcześniej przy zakupach mówiono.

Gość gość
My kupiliśmy stół do kuchni - ogólnie nie narzekam, jak na śmieszną jak za stół cenę 500 PLN nie oczekuję cudów, złożyliśmy z mężem trochę według instrukcji "krok po kroku" i nigdy nie narzekaliśmy.

Gość JadwigaGesler
Ja kupowałam ale wszystko załatwiłam online. Raty na meble brałam poprzez i-raty.pl i jestem bardzo zadowolona. Zaproponowali mi korzystną ratę, sama procedura była bardzo prosta i szybka, polecam Ci.

Gość gabitkas

Nie wiem niestety jak to wygląda w tym sklepie, ponieważ my z mężem kupowaliśmy meble na raty przez platformę platformaratalna.pl. Dzięki temu mogliśmy urządzić dom tak jak zawsze nam się marzyło i nie odczuliśmy tak całej kwoty ponieważ raty były dopasowane do naszych możliwości

Gość KarolinaMajda

Polecam Ci portal iraty.pl , gdzie sami braliśmy raty na meble. Z przedstawionych nam warunków jesteśmy bardzo zadowoleni, rata niższa niż w banku, a całą procedurę mogliśmy załatwić online.

Również jakiś czas temu korzystałam z oferty jaką oferuje firma iRaty.pl Potrzebowałam na szybko pieniędzy aby umeblować sypialnię. Udało mi się załatwić bardzo dobre warunki rat i to wszystko online. Teraz mogę cieszyć się pięknym wnętrzem.