Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam zakażenie dróg moczowych i cierpie

Polecane posty

Gość gość
Kup urofuraginum,pomoże.

Gość gość
Ja zawsze się leczę, a raczej zapobiegam piciem soku z żurawin. A Ty biegaj do lekarza, jeżeli już "cierpisz" to możesz wkrótce mieć zapalenie nerek. Nie żartuje na to już można kitnac. :-(

Gość gość
Własnie, żurawina i 7 dni kuracji urofuraginą, na receptę kosztuje około 3 zł. Bez koło 16. Ii witaj w klubie, mnie dziś obudził ból pęcherza nad ranem, szykuje się na szczepionkę, bo to cholerstwo wraca wciąż mimo regularnego picia żurawiny i dbania o siebie.

Gość gość
Skoro powraca to znaczy że nigdy nie było dobrze wyleczone. czasem furagina nie wystarcza i potrzebny jest antybiotyk.

Gość gość
ja to mialam codziennie 3 lata, bylam na wszystkich antybiotykach i powiem ci co najlepiej mi pomoglo - nie odrazu ale jesli stosujesz codziennie przez pol roku miesiace wyleczysz sie na zawsze. tabletki czosnkowe ja bralam 4-8 dziennie, Ac zymes probiotyk 4 dziennie, tabletki z zurawina 3 dziennie, plyn do higieny intymnej i po kazdej grubszej sprawie podmywanie sie, picie 3-4 litrow wody, nic z cukrem. jestem zdrowa po 3 latach walki!

Gość gość
furaginum jest antybiotykiem