Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co powoduje ze facet sie zakochuje i chce sie angazowac w zwiazek

Polecane posty

Gość gość

Liczę, że ktoś będzie miał coś mądrego do powiedzenia, a nie same wygłupy i podszywy tu będą rozmawiać.

Gość gość
ale to takie ogólne, co składa się na tą chemie?

Gość gość
Facet się zakochuje w tym, co widzi podobno ;) Kobieta w tym, co słyszy. Więc dobre cycki, tyłek itp. powinnym pomóc w trafieniu do serca faceta :D

Gość gość
ok, wygląd porzebny, żeby "zwabić" faceta, ale żeby go utrzymać, to chyba za mało. czesto się widzi brzydkie panny w bardzo szczesliwych związkach i ładne, które mają wiele przelotnych znajomości i nie mogą trafić na właściwego.

Gość gość
Sama bym chciala wiedziec co moj maz widzi wemnie od dwudziestu lat fakt nie nazekam na wyglad i moze cos w tym jest. On kocha na zaboj mi przechodzi pewnie nie slysze co domnie mowi pewnie oklepane lub nienaturalne z jego ust mi sie wydaje :(

Na tę chemię składa się wszystko:zapach, wygląd, proporcje, tembr głosu, włosy, spojrzenie, uśmiech, dotyk, haha itp itd. Co ty wzoru szukasz na zakochanie?

Gość gość
nie szukam wzoru, bardziej mi zależy na poznaniu męskiego punktu widzenia. cukierku czy faceci wobec tego zwracaja uwage tylko na super modelki (idealne proporcje, piękne ciało itd.jak napisałeś)? chyba tak nie jest do końca?

Nie nie tylko. Mnie pociągają kobiety kobiece:) To co teraz zapytasz jak definiuję kobiecość? Nie mam zielonego pojęcia ....

Gość gość
moja sympatia jest normalna kobiete bez przesady w ta czy tamta strone, a kocham ja zapoczucie humoru, zachowanie, ze ma w sobie duzo empati, z enie nalezy do kobiet ktore seks traktuja jak zjedzenie hamburgera, jakies zdrady kochani na boku, lizania sie po dyskotekach, jest normalna szczera kobieta, to ceni kazdy facet chyba, nie musze sie domyslac jj humorkow czy tez oczekiwan w lozku, mowi o tym prosto z mostu

Ja się zakochałem po pierwszym weekendowym dymaniu. A umówiłem się z nią, bo była śliczna i z***biście arogancka. A potem doszedł smak, zapach wspólne zainteresowania. No i tak już jest 3 lata.

Androgen Czyli jesteś z nią od 3 lat na stałe? Czy na chwilę :) czasami z nią bywasz. Weź ją na stałe!

Gość gość
tak pozcucie humoru - przy czym opisując tą cechę kobieta ma na myśłi, żeby facet był zabawny, dowc*pny, natomiast facet ma na myśłi, żeby kobieta umiała się śmiać z jego żartów. po raz kolejny męskie ego i kobieca potrzeba posiadania opiekuna ( w tym wypadku kogoś dostatecznie mądrego, a więc i mającego większe szanse na ogarnięcie się w życiu). Androgen pociagają Was aroganckie kobiety? czyli nie warto być zbyt miłymi ;p

Gość gość
Moj sie zakochal ponos w moim usmiechu.

Nie pociągają mnie aroganckie kobiety, dla samej arogancji , chyba że w swojej arogancji mają rację:).

Gość gość
a mozesz to na przykladzie zobrazowac cukierku?

Cukier, to jest kobieta mojego życia. Jestem z nią na stałe przecież :-) Ma wszystko to, co mnie w kobietach pociąga. Jest piękna, inteligentna, arogancka i ma tupet i kosmiczny temperament. Uważa się za pępek świata. Jest bardzo pewna siebie i świadoma swojej atrakcyjności. To są cechy, za które bardzo cenię kobiety. Pociąga mnie tylko typ-suka i tylko taka kobieta jest w stanie mnie zniewolić :-)

Gość gość
Musisz wierzyć w Boga, Mieć dobre serce Wyglądać w stringach dla mnie najpiękniej Mieć zadatki Cechy dobrej matki Nie brnąć w te gatki jak głupie małolatki Wybaczać w 100% Nie możesz nie być lojalna..............itd

Gość gość
Androgen co masz na myśłi pisząc typ - suka?

Facetów pociągają kobiety, które doprowadzą je do szaleństwa - będzie je czymś pociągać na maksa, rozczulać na maksa, intrygować na maksa. Coś przez co zwariują. A tak jak tu widać, jeden lubi typ suki, więc taka będzie go pociągać strasznie, inny lubi grzeczne dziewczyny i na punkcie takiej oszaleje. po prostu trzeba zobaczyć, co podoba się danemu facetowi ;)

Gość gość
cukierku ale zobacz co Androgen napisał - inteligentna, z kosmicznym temperamentem - mam uwierzyć, że to nie działa na Ciebie? jakoś trudno ;p

tylko że suka kojarzy się jakoś dziwnie z naburmuszoną, obojętną, fochającą, mającą wszystko w dupci babką ;)

Ideał kobiety to nie naburmuszona baba, tylko dobra kobieta a w łóżku suka, tak najczesciej slyszalam od moich kolegów :)

Gość gość
suka i dobra w łóżku? czyli chodzi o to, ze ma byc niewyzyta jak suka w lozku, czy tak wredna na codzien i trzymajaca facaeta krótko?