Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona23krk

mam mega dola

Polecane posty

Gość gość
Skąd pochodzisz i co studiujesz?

Gość i najwazniejsze
co nam pokażesz hihi

Gość gość
Do tego właśnie dążymy...do modelu społeczeństwa jaki podobno jest najlepszy. Takie "wspaniałego"modelu jak na zachodzie.....społeczeństwa wolnych indywidualistów...społeczeństwa pustych chodników i jezdni pełnych samochodów,pustych parków,kawiarni,ogrodów i ciasnych mieszkań pełnych ludzi w oczami wlepionymi w internet....społeczeństwa gdzie normalną rozmową się gardzi przedkładając nad nią wypisywanie jakichś pierdoł na jakimś tam fb czy innej kupie. Tylko czasem komuś w takim społeczeństwie się potem miesza we łbie bo zabrakło mu prochów i się powiesił albo rzucił gdzieś. Tak to wygląda....a ludzie jacy mają z tym problem nie stanowią wyjątku...jest ich wielu. Jak bowiem utrzymać kontakt z innymi skoro ci tego nie chcą? Jak utrzymywać "przyjaźnie"skoro inni traktują je powierzchownie i interesownie? Przyszłość i tzw postęp to stopniowa wszechogarniająca alienacja.

z krakowa ja nienawidze samotnosci...kocham przebywac miedzy ludzmi,dlatego uweilbialam prace w knajpie gdzie ciagle bylam nimi otoczona, wolalam to niz chodzenia na uczelnie, gdzie nie mam z nikim fajnego kontaktu...

Gość śliczna jest
dziewczyna z rowerem

Gość gość
Dobrym sposobem na doła jest wybrać się na Basen lub do Sauny. Sama tak robię jak mam zły dzień czy jestem zmęczona.

Gość gość
Do Sauny możesz iść z koleżanką lub z znajomym. A jeśli jesteś z Krakowa to proponuję Saunę Laguna!!

Gość afrtghjkjhgfd
INWESTYCJA WE WLASNA OSOBOWOSC czyli?

Gość czyyyli
show me your tits

Gość koallamm
napiszę tylko, że Cię dokładnie rozumiem. Tylko ja jeszcze mam okresy dołków po stracie pracy a mam wiele więcej lat niż Ty

naprawde nie wiem gdzie moge poznac znajomych...ok musze zaczac gdzies wychodzic, ale gdzie i z kim ;/

Gość gość
gdziekolwiek w krakowie jest tyle miejsc że naprawdę ciężko narzekać.

niby tak...ale co sama do klubu nie pojde, w kawiarni nikt do mnie nie podejdzie...nie wiem gdzie moge kogos poznac

Gość gość
wszędzie. w jakiej dzielnicy mieszkasz ?

Gość gość
to faktycznie lipa :D

Gość gość
3 lata bez faceta? :D

Gość gość
Wyjdź gdzies na miasto albo do klubu i poznasz kogoś .

Gość gość
ale z ciebie jęczybuła :o

czasami wychodze i nikogo nie poznalam....a poza tym sama nie [pojde...a znajomych garstka

Gość gość
"Wyjdź do klubu","wyjdź na miasto","poznaj kogoś"....tira rira...dobre rady dla gromady. Tak się tylko mówi łatwo. Każdy z nas wychodził kiedyś lub wychodzi do jakichś klubów i dobrze wie jak to jest....ludzi w pewnym miejscu może być tłum ale to tłum ludzi samotnych niestety. Jakieś grupki,towarzystwa wzajemnej adoracji,okazjonalne znajomości topniejące po dwóch lub trzech dniach "bo nie mam czasu","idę robić co innego lub z kim innym" itd itp Znam temat i powiadam jedno-to nie jest takie proste. Czasy w jakich żyjemy nie sprzyjają zawiązywaniu zdrowych i w miarę trwałych relacji.Często okazuje się że jedna osoba wyciąga do drugiej rękę tylko po to by ją wykorzystać a czasem jest tak że to my wyciągamy rękę i okazuje się iż właśnie poznaliśmy kolejnego zdebilniałego osobnika który lubuje się kiblować w internecie a spotkania towarzyskie wykorzystuje tylko by uskuteczniać jakieś nadużycia. Jest ktoś czasem miły i uczynny tylko że mieszka w innym mieście albo za granicą.I tak to się wszystko kręci.Ludzi są coraz bardziej zniszczeni współczesnymi modami...a im młodsi czasem tym gorzej.Niestety.

Gość ZachlannaPizda778
Kto chce zjesc mojego kloca ? :)

kolejny beznadziejny dzien...wstalam ubralam sie ladnie, zrobilam ladny makijaz, poszlam na uczelnie, jakies zakupy zrobilam, bo lodowka pusta, ale nawet nie chce mi sie dla samej siebie nic gotowac....dramat dobija mnie to...

Gość gość
masz 23 lata? To miałaś jakąś przerwę między maturą a studiami skoro jesteś na trzecim roku? Też często łapie takiego doła jak Ty. Też mam 23 lata, kończę studia w Wawie.