Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ona23krk

mam mega dola

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Sk膮d pochodzisz i co studiujesz?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 i najwazniejsze
co nam poka偶esz hihi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do tego w艂a艣nie d膮偶ymy...do modelu spo艂ecze艅stwa jaki podobno jest najlepszy. Takie "wspania艂ego"modelu jak na zachodzie.....spo艂ecze艅stwa wolnych indywidualist贸w...spo艂ecze艅stwa pustych chodnik贸w i jezdni pe艂nych samochod贸w,pustych park贸w,kawiarni,ogrod贸w i ciasnych mieszka艅 pe艂nych ludzi w oczami wlepionymi w internet....spo艂ecze艅stwa gdzie normaln膮 rozmow膮 si臋 gardzi przedk艂adaj膮c nad ni膮 wypisywanie jakich艣 pierdo艂 na jakim艣 tam fb czy innej kupie. Tylko czasem komu艣 w takim spo艂ecze艅stwie si臋 potem miesza we 艂bie bo zabrak艂o mu proch贸w i si臋 powiesi艂 albo rzuci艂 gdzie艣. Tak to wygl膮da....a ludzie jacy maj膮 z tym problem nie stanowi膮 wyj膮tku...jest ich wielu. Jak bowiem utrzyma膰 kontakt z innymi skoro ci tego nie chc膮? Jak utrzymywa膰 "przyja藕nie"skoro inni traktuj膮 je powierzchownie i interesownie? Przysz艂o艣膰 i tzw post臋p to stopniowa wszechogarniaj膮ca alienacja.

Udost臋pnij ten post

z krakowa ja nienawidze samotnosci...kocham przebywac miedzy ludzmi,dlatego uweilbialam prace w knajpie gdzie ciagle bylam nimi otoczona, wolalam to niz chodzenia na uczelnie, gdzie nie mam z nikim fajnego kontaktu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣liczna jest
dziewczyna z rowerem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobrym sposobem na do艂a jest wybra膰 si臋 na Basen lub do Sauny. Sama tak robi臋 jak mam z艂y dzie艅 czy jestem zm臋czona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do Sauny mo偶esz i艣膰 z kole偶ank膮 lub z znajomym. A je艣li jeste艣 z Krakowa to proponuj臋 Saun臋 Laguna!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 afrtghjkjhgfd
INWESTYCJA WE WLASNA OSOBOWOSC czyli?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czyyyli
show me your tits

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koallamm
napisz臋 tylko, 偶e Ci臋 dok艂adnie rozumiem. Tylko ja jeszcze mam okresy do艂k贸w po stracie pracy a mam wiele wi臋cej lat ni偶 Ty

Udost臋pnij ten post

naprawde nie wiem gdzie moge poznac znajomych...ok musze zaczac gdzies wychodzic, ale gdzie i z kim ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gdziekolwiek w krakowie jest tyle miejsc 偶e naprawd臋 ci臋偶ko narzeka膰.

Udost臋pnij ten post

niby tak...ale co sama do klubu nie pojde, w kawiarni nikt do mnie nie podejdzie...nie wiem gdzie moge kogos poznac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wsz臋dzie. w jakiej dzielnicy mieszkasz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to faktycznie lipa :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
3 lata bez faceta? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wyjd藕 gdzies na miasto albo do klubu i poznasz kogo艣 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale z ciebie j臋czybu艂a :o

Udost臋pnij ten post

czasami wychodze i nikogo nie poznalam....a poza tym sama nie [pojde...a znajomych garstka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Wyjd藕 do klubu","wyjd藕 na miasto","poznaj kogo艣"....tira rira...dobre rady dla gromady. Tak si臋 tylko m贸wi 艂atwo. Ka偶dy z nas wychodzi艂 kiedy艣 lub wychodzi do jakich艣 klub贸w i dobrze wie jak to jest....ludzi w pewnym miejscu mo偶e by膰 t艂um ale to t艂um ludzi samotnych niestety. Jakie艣 grupki,towarzystwa wzajemnej adoracji,okazjonalne znajomo艣ci topniej膮ce po dw贸ch lub trzech dniach "bo nie mam czasu","id臋 robi膰 co innego lub z kim innym" itd itp Znam temat i powiadam jedno-to nie jest takie proste. Czasy w jakich 偶yjemy nie sprzyjaj膮 zawi膮zywaniu zdrowych i w miar臋 trwa艂ych relacji.Cz臋sto okazuje si臋 偶e jedna osoba wyci膮ga do drugiej r臋k臋 tylko po to by j膮 wykorzysta膰 a czasem jest tak 偶e to my wyci膮gamy r臋k臋 i okazuje si臋 i偶 w艂a艣nie poznali艣my kolejnego zdebilnia艂ego osobnika kt贸ry lubuje si臋 kiblowa膰 w internecie a spotkania towarzyskie wykorzystuje tylko by uskutecznia膰 jakie艣 nadu偶ycia. Jest kto艣 czasem mi艂y i uczynny tylko 偶e mieszka w innym mie艣cie albo za granic膮.I tak to si臋 wszystko kr臋ci.Ludzi s膮 coraz bardziej zniszczeni wsp贸艂czesnymi modami...a im m艂odsi czasem tym gorzej.Niestety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZachlannaPizda778
Kto chce zjesc mojego kloca ? :)

Udost臋pnij ten post

kolejny beznadziejny dzien...wstalam ubralam sie ladnie, zrobilam ladny makijaz, poszlam na uczelnie, jakies zakupy zrobilam, bo lodowka pusta, ale nawet nie chce mi sie dla samej siebie nic gotowac....dramat dobija mnie to...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
masz 23 lata? To mia艂a艣 jak膮艣 przerw臋 mi臋dzy matur膮 a studiami skoro jeste艣 na trzecim roku? Te偶 cz臋sto 艂apie takiego do艂a jak Ty. Te偶 mam 23 lata, ko艅cz臋 studia w Wawie.

Udost臋pnij ten post