Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona23krk

mam mega dola

Polecane posty

tak mialam...ja juz sobie nie radze, ile moge o tym opowiadac przyjaciolce czy mamie, ktora mowi, zebym nie zdziwiala, ale nkt nie wyobraza sobie jak ja sie czuje...piszac to plyna mi lzy...ja probuje sie usmiechac, ale nic mnie nie cieszy...nawet jak dobrze sie ubiore i powiedzmy,ze sie sobie podobam....ale po co to wszystko, nic mnie nie cieszy...tak jak napisalam, nawet nie chce mi sie obiadu gotowac...pragne z kims byc, miec kogos bliskiego, do kogo bede mogla rano napisac, zadzwonic czy komu zrobic herbate

Gość gość
jednym słowem najbardziej brakuje Ci faceta? Bo przyjaciółkę piszesz, że masz.

chyba tak...bo ciagle mi nie wychodzi w zwiazku...ostatnio zostalam strasznie zraniona...a zainteresowanie mna faceci traktuja na raz....a ja chcialabym stworzyc cos powaznego...

Gość gość
W ostatnich miesiącach doszła do mnie brutalna prawda- użalanie się nad sobą, żalenie do rodziców, rodzeństwa, przyjaciółki nic nie pomoże, bo oni w wielu takich sytuacjach chcieliby pomóc a nie mogą. Dlatego na Twoim miejscu wzięłabym się w garść i skoro nie masz grona imprezowych znajomych, a samej głupio gdzieś wyjść (mnie też byłoby trudno) to załóż sobie konto na jakimś portalu randkowym. Najlepiej płatnym. Nie są to ogromne kwoty, a przynajmniej mniej tam jest ludzi robiących sobie żarty, a więcej takich, którzy naprawdę chcą kogoś poznać. Teraz mnóstwo ludzi się tak poznaje!!! Spotkasz się 20 razy i okaże się klapa, a może 21 będzie szczęśliwy i spotkasz super gościa. Nie nastawiaj się, że spotkasz kogoś tak w ciągu miesiąca, może to zająć więcej czasu.

Gość gość
Pisze Ci to dziewczyna, ta 23 lata z Wawy, która słyszała już o wielu przypadkach poznających się w ten sposób par. Sama jak rozstane się z moim, a może to być niestety niedługo, jak odetchnę, będę tak szukała.

Gość gość
czesc,bardzo ci wspolczuje,ale nie potrafie doradzic :( bo choc ja mam wspanialego faceta to on i moja matka od dnia slubu sie nienawidza,a przed chwila moja matka powiedziala robiac mi kolejna awanture ze go zabije,boze jestem jednym klebkiem nerw :(

Gość gość
hej dużo nie spójności jest w twoich wypowiedziach..ile jestes sama?? najpierw piszesz,że pól roku temu rostałaś się z chłopakiem,że tęsknisz za eksem,potem ,że kolejne samotne święta?to,co rok temu juz nie byliscie razem? 3lata sama? weź to uporządkuj :P

Gość gość
aha i jeszcze "nigdy nikogo nie poznała,aby sie zakochać"..to co z tym byłym?miałaś faceta jakiegoś,czy nie?!

w zeszle swieta w nim jeszcze nie bylam, przyjaznilismy sie, a od poczatku roku bylismy razem do wakacji, byl najblizszym facetem dla mnie w zyciu...a przed nim od 4 lat bylam sama....jedynie przelotne znajomosci...

a majac na mysli, ze sie nie zakochalam od dawna...to wlasciwie tak, bo odkad przeprowadzilam sie do Krakowa on by jedynym facetem, ale to nie bylo duzo zauroczenie, tylko to przeszlo z przyjazni, byl moja bratnia dusza, osoba, ktora przede wszystkim byla dla mnie przyjacielem, a do tego doszla chemia, ale weszlismy w zwiazek jak juz sie doskonale znalismy, ale zostawil mnie z dnia na dzien i upokorzyl strasznie

Gość gość
on23kr jak Cię upokorzył? skoro byliscie przyjaciółmi... czemu to się rozpadło?

to jednej klotni stwierdzil,ze nie chce ze mna byc, kiedy 2 dni wczesniej mowil jaki to nie jest pewny zwiazku ze mna, mielismy razem zamieszkac na jakis czas...a po rozstaniu od razu sie zwiazal z kims innym...i jeszcze kilka rzeczy, ale nie chce o tym mowic...

Gość gość
to olej go,nie myśl o nim w ogóle zajmij się sobą. na pewno kogoś spotkasz na swojej drodze. rozejrzyj się na uczelni :d

juz uspokoilam w sobie emocje z nim zwiazane...na uczelni mam 98% dziewczyn...taki wydzial ;/ a na imprezie dawno nikogo nie poznalam....ostatnio kolesia, ale co zajety i z innego miasta...widcznie ze mna cos nie tak ;/

Gość gość
Jak będziesz tak non stop użalać się nad sobą to na pewno coś z Tobą nie tak! Jest mnóstwo dziewczyn w Twoim wieku wolnych! Jak Ci z tym źle to załóż konto na jakimś portalu!

wiem o tym..ale wmawiam sobie caly czas, ze jestem mloda, mam studia, "jakis" znajomych i nigdy nie chcialam uzalezniac swojeo szczescia od faceta...ale popadlam w okropny dol i od dawna nie moge z niego wyjsc...

Gość gość
Powinnam Cię chyba umówić z moim bratem, ma 29 lat. Stworzylibyście kółko wzajemnej adoracji ubolewania nad sobą! Dać Ci na niego namiary? Wysoki, 185, przystojny, rozstał się z narzeczoną 2 lata temu.

Ja nienawidze swojego zycia, ale niestety na pewne rzeczy nie mam wplywu i nie moge ich zmienic

Gość Inna od wszystkich
zrob sie na bóstwo i goń na impreze:D moze jak sie wyszalejesz to sie odstresujesz i nabierzesz energii do życia;)

Gość szczesliwaja
polecam badoo.pl ja tam poznalam wielu i wybralam tego jedynego;)