Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ComingDownn

Dziewczyna z ciezkim charakterem

Polecane posty

Gość ComingDownn

Mozliwy zwiazek? Spotykam sie z kims kto ma ciezki charakter: wlasne zdanie ktorego nie mozna podwarzyc, czesto szuka dziury w calym, potrafi obrazic sie bez powodu a potem dzwoni i przeprasza. Niektore zarty traktuje tak strasznie powaznie, no i nic nie mozna powiedziec zlego o archtektach bo jej mama jest i to rzecz swieta.

możliwy, to w koncu dziewczyna, dziewczyny dorastają i staja sie kobietami, wyrastają z głupich fochów, nabierają dystansu :)

Gość gość
malo sie nia zajmujesz to jest nerwowa

Gość pojechalem po bandzie
daj sobie spokoj i znajdz kogos kto bedzie ci wlazil w d**e cokolwiek nie powiesz i nie zrobisz

Gość gość
Fiku ma taki i dlatego sama jest .

Gość gość
ciekawe na co poleciałeś, skoro jej charakter ci nie odpowiada. jak sie dzisiaj ludzie dobieraja to ja nawet nie...

Gość gość
no ciekawe, ciekawe

Gość ComingDownn
Ehhh nie rozumiecie ale coz

Gość ComingDownn
Studiuje prawo, ma duzo egzaminow teraz i moze jej nerwowosc z tego wynika? tak maprawde znamy sie krotko

Gość gość
Hmmm ja podobno też mam ciężki charakter. Miałam 2 chłopaków, zarówno jeden jak i drugi wmawiali mi, że się dąsam, foch*ję, że jestem zbyt uparta, muszę stawiać na swoim. W efekcie taka się stałam, bo nie mogłam westchnąć by nie słyszeć, że stroję fochy. W końcu jestem w 3 moim związku i chłopak się nie skarży, jak mu mówię, że mam ciężki charakter to się śmieje, nigdy się na niego nie obraziłam, nawet nie było kłótni, a jesteśmy już ze sobą kilka lat. A co do kobiet: jedna się dąsa, druga strzela fochy, trzecia płacze, czwarta dramatyzuje, piąta krzyczy-od tego nie uciekniesz, kobietą rządzą emocje :)

Gość Krwawy Wiesław
Ile ten charakter dokładnie waży?