Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kredyt w Alior Banku

Polecane posty

Gość gość

Czekam od 3 tyg na decyzję kredytu hipotecznego w Alior Niby już zrobili wycenę zdolność kredytowa też ok BIK też w porządku a mimo to nadal nie mamy decyzji Brał może ktoś kredyt hipoteczny w tym banku? Jak długo jeszcze trzeba czekać?

Gość gość
Nikt z was nie brał kredytu hipotecznego? Może chociaż napiszcie ile i gdzie wy czekaliście

Gość gość
puk puk.....łiiiii nie ma nikogo?

Gość gość
Witam ponowie Może dziś znajdę tu kogoś kto miał styczność z tym bankiem?

Gość gość
ja czekam 2 tygodnie, po dwoch tygodniach sobie uswiadomili, ze zmienily sie od 6 grudnia druczki zaswiadczen i nowe zaswiadczenie potrzebne....i kolejne dwa tygodnie oczekiwan.

Gość gość
Nam się kończy umowa na wynajem obecnego mieszkania Jeśli ją przedłużymy będziemy zobowiązani do 2-miesięcznego wypowiedzenia Pośrednik dzwonił do banku z pytaniem jak sprawa wygląda u nich to ktoś mu tam powiedział że spokojnie możemy wypowiedzieć już dziś obecną umowę Ale cholera boję się że zostaniemy na lodzie jak coś pójdzie nie tak

Gość gość
no ja bym nie ryzykowala. dopoki nie macie tego na papierze roznie moze to byc...

Gość gość
ponawiam pytanie Dzwoniliśmy do pośrednika ale on mówi że nadal nic nie wiadomo. Czy to możliwe żeby przeszło trzy tygodnie i żadnego odzewu z banku nie było? Może ten nasz pośrednik to jakiś partacz?

Gość gość
Ponawiam pytanie. Czy ktoś w tym roku brał kredyt w Alior banku? Jak warunki? Jesteście zadowoleni?

Nie brałam, ale jakiś czas temu przestudiowałam sobie warunki jakie oferuje ten bank. I z jednej strony jest fajnie, z drugiej już nie . Po pierwsze oprocentowanie może się wydawać niskie bo 5%. Po drugie wysokie są prowizje tak wieć kredyt pozornie tani może się okazać drogi. Tak wiec to na co powinno się zwracać uwagę to rrso. Opinie o Alior banku możesz sobie poczytać na tej stronie: http://www.kredyty-gotowkowe.net/kredyt-w-alior-banku-czy-warto-wasze-opinie.html Ludzie tam opisują swoje wrażenia.