Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niochnioch

STRASZNIE WYPADAJĄ MI WŁOSY

Polecane posty

Gość niochnioch

Od jakiegoś czasu mam problem z tym, że wypadają mi strasznie włosy. Wiem, że dziennie powinno wypadać do 100 włosów, ale u mnie to jest zdecydowanie więcej. Do tego dochodzą te męczące bóle głowy na które nic mi nie pomaga. Byłam z tym u lekarza, zrobiła mi jedno badanie po którym powiedziała, że nic mi nie jest, a głowa dalej mnie boli. Pomożecie mi?

Gość gość
Sprobuj Asystor Hair. I idz do innego lekarza.

Gość gość
Zbadaj tarczycę,to często pierwszy symptom złej pracy.

Gość gość
Sygnal, ze cos jest nie tak, idz na badania, dopiero jak poznasz przyczyne mozesz sie odpowiednio leczyc.

Gość Bożena_12
Lepiej faktycznie idź do specjalisty, on na pewno pomoże. Ja też niedawno miałam problem z wypadającymi włosami i kupiłam sobie dokładnie ten szampon - www.skracaj.com/9d5f.html . Myję nim włosy już drugi miesiąc i jest poprawa. Włosy przestały lecieć, a te nowe, które mi wyrosły są takie błyszczące i mocne.

Gość gość
idź do sprawdzonego specjalisty, zrób wszystkie badania. To nie jest normalne, że tak długo ci wypadają, musi być przyczyna. Dopiero jak ustalisz przyczynę to uda ci się dobrać odpowiednie metody.

Gość gościnna Róża
najlepszy szampon swiata. Mi pomógł. Ducray, Anaphase (Szampon w kremie przeciw wypadaniu włosów)

Gość gość
ale co jej szampon pomoże skoro nie zna przyczyny wypadania? To najprawdopodobniej problemy zdrowotne, żaden najlepszy szampon nie pomoże.

Gość gościnna Róża
wbrew pozorom trudno jest wykryć prawdziwą przyczynę. Dermatolodzy też najczęściej leczą to objawowo :(

Gość gość
Może za wysoka prolaktyna ? Z rób sobie badania w tym kierunku , bo w mojej rodzinie właśnie ona była przyczyną wypadania włosów , złego samopoczucia i jeszcze innych rzeczy.

Gość gość
Ja tez tak mialam z powodu wysokiej prolaktyny.

Polecam szampon regenujący przeciw wypadaniu włosów Regenerate Shampoo z firmy Kosswell.

Umów się do trychologa na konsultację. Teraz jest też sporo konsultacji on -line  ja polecam  www.lenartowiczclinic.pl