Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne zachownie synka pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Pomozcie mi bo nie wiem co się dzieje.Moj 3 letni syn ok tygodnia temu był lekko przeziębiony,ale od srody już jest zdrowy i pelen energii.Dzisiaj z rana również,na podworku biegal,w domu szalal,po zupce ok 13 poszedł na 2 godzinna drzemke i jak wstal nie te dziecko.Nie chce do chwili obecnej wyjść z lozka,z początku poplakiwal ze go glowka boli,potem się już sam mieszal i raz gardlo,potem noga,potem wskazywal ze podniebienie w buzi.Juz z mezem nie wiemy co robic.Widac ze cos mu dolega,ma temp.37,2,oslabiony,ledwo zaszedł do wc.Czy to nawrot choroby,albo co?Mialyscie może podobna sytuacje?3 dni temu syn upadl lekko uderzyl się o glowe,ale nie było zadnego guza.Moze to jest powodem.JEsli jutro tez tak będzie na pewno pojde do lekarza.Dziekuje .

Gość gość
Ten stan podgorączkowy tłumaczy takie zachowanie. Norma tzn tak miewam z córką. Noc będzie trudna, z popłakiwaniem i nawracającą gorączką. Ale to nic poważnego wg mnie, po prostu nowe przeziębienie.

Gość taka jedna ma
jak skarzy sie na podiebieie to moze ma afty?dziecku po antybiotyku moga pojawiac sie afty.a wtedy niektore nie chca jesc.

Gość gość
Moja corka 10letnia ma.identyczne objawy do twojego syna.ja mysle ze to jakis wirus.mieszkamy w de i sporo dzieci wlasnie mialo przeziebienie a po nim nastepne

Gość gość
zagladalam do buzi,czysciutko,nic tam nie widać.podalam nurofen.teraz nic go nie boli,ale ciagle lezy...

Gość gość
moj to samo ostatnio przechodzil i mial angine tzn jej poczatki

Gość gość
pewnie go jakiś wirus chwyta. zobaczysz jak po nocy będzie

Gość gość
w srode tez byliśmy na kontroli,bo miał katar i lekko czerwone gardlo,ale obylo się tylko na witaminach i przeszlo.lekarka powiedziała ze zdrowy.a dziś niedziela i angina?