Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupic 5latkowi

Polecane posty

Gość gość

tak za 150-250 zł? zeby to było cos fajnego i nie klocki bo ma ich tony.

Gość gość
zabawki dla chłopaków firmy bruder angry birds gry logiczne

Gość gość
srabble

Gość gość
ja bym kupila klocki lego.Wyobraznia dZiecka dziala:-)

Gość gość
Ma pełno lego. Na każdą okazje dostaje klocki. Bawi się nimi ale ilez można. Złe ptaszki go nie interesują nie lubi ich, scrable mamy. Właśnie nie mam pojecia co mu kupić. Przeglądam allegro ale albo wszystko wygląda jak kupa plastiku albo kosztuje fortunę. Fajny bylby garaż na samochody ale taki z drewna a nie taki co sie zaraz rozleci z badziewnego plastiku tylko ze drewniany kosztuje 600 zl a nie 250.

Mój syn kiedyś grał w gry angry birds na podajrze tej stronie http://gry-dlachlopcow.pl/gry-angry-birds/ i podpatrzyłam i na drugi dzeiń akurat miał urodziny to kupiłam mu grę Angry Birds. Bardzo się cieszył i mi dziękował. Oznacza to że był zadowolony z mojego prezentu.

Gość gość
Mój synek ma właśnie 5 lat i od Mikołaja zażyczył sobie transformersa ? to robot którego kilkoma ******* można zmienić w samochód lub dinozaura ( w zależności od modelu). Na urodziny dostał już jednego i teraz chce drugiego.

Gość gość
A i kupując transformersa nie warto kupować tańszych zamienników, bo zaraz się coś pourywa. Firma Hasbro produkuje świetne transformers i spokojnie autorko zamieścisz się w kwocie jaką podałaś