Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robic zeby byc lepsza w lozku

Polecane posty

Gość gość

Staram się jak mogę. Podczas stosunku nie leże jak kłoda,staram sie wymyslac ciagle jakies ciekawe pozycje. Jednak nadal wydaje mi się,ze nie jestem az tak dobra. Rozmawialam kiedys na ten temat z moim partnerem i mowilam,ze chyba nie jestem az taka dobra. On mi powiedział,ze wcale tak nie jest, jest wszystko ok. i dodał " JEST DOBRZE". Normalnie, gdyby laska byla z******ta w łóżku to by jej facet powiedział, JESTEŚ CUDOWNA, IDEALNA, WSPANIALE SIE KOCHASZ. a tu "JEST DOBRZE" czyli nie jest najgorzej ale zawsze moze byc lepiej. prosze was zatem abyscie mi doradzili,co powoduje ze kobieta jest swietna podczas seksu?

Gość gość
trening czyni mistrza,zapraszam na korepetycje:)

Gość autorkategotematu1234
prosilabym raczej o korepetycje w wersji teoretycznej a nie praktycznej.

Gość anielka28
ja więcej i głośniej jęczałam wydawało się chłopakom , że jest lepiej.

Gość gość
Filmiki z sashą grey, głównie kwestia głębokiego gardła i odpowiedniego podejścia do loda, pieszczenie jajek, jak ssiesz to robisz głową okrężne ruchy, ogólnie to nawet ręką nie trzeba dotykać jak umiesz dobrze ustami i językiem, i wtedy możesz nawet leżeć jak kłoda to facet będzie wariował po takim lodzie albo z takim lodem w perspektywie, słowo ;) a podczas seksu się z nim drocz, zadrap, ugryź, pozwól sobie klapsa w d**ę dać, no i go bielizną czasem zaskocz, gorset + pas do pończoch + pończochy + szpilki, będzie z***biście :)

Gość gość
Laski, tu nie chodzi o jęki i krzyki, a o z******ty oral, większość facetów tak naprawdę woli oral od seksu normalnego, naprawdę. Mój eks po 1,5 roku do mnie wypisuje że mu się śnię po nocach bo tak wysoko poprzeczkę postawiłam, że jak obecna mu to robi to mu zaczyna opadać... Wyróbcie sobie technikę i wtedy nawet jak będą 3 pozycje na krzyż to dzięki oralowi będzie szalał za wami :) No i nie bójcie się wariacji, klęczeć przed nim, lizać patrząc w oczy tak wyuzdanie, poprosić żeby docisnął głowę czy za włosy pociągnął ;)

Gość gość
Przeglądnijj sobie książkę Kama Sutra :-)

Gość ZachlannaPizda778
Ja p*****le :O