Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedyś będę ładna

Polecane posty

Gość gość
Nic nie przewidzisz w zyciu też jestem tego samego zdania. Wierzę w karmę, ale lata cierpienia dają o sobie znać do dzisiaj. Teraz nikt się nie naśmiewa, obecnie jak wcześniej wspomniałam wyśmiewam samą siebie. Jestem nikim przez wygląd. I co z tego, że niektórzy mówią, że mogę się podobać? Jestem nikim, ale do czasu..

Gość Tajemnice swiata
WAZNE ZEBY ZROZUMIEC nic sie nie dzieje ,bez przyczyny w zyciu,skoro ktos poddaje sie operacji to musi naprawde zle sie czuc,lub ludzie go niszczyli dokuczali ,stad ta deczja o operacji,,,wiecej zrozumienia dla ludzi ludzkich potrzeb !

Gość gość
A to ze jestes 'prawie plaska' tez jest atrakcyjne Kate Moss i Cara Delavigne tez sa 'prawie plaskie' a uwazane za boskie.

Gość poczujesz sie lepiej to rob to
nos,uszy itp mozna sobie zoperowac,ale zepsutego ciala juz nie..

Gość gość
jeśli chodzi o piersi, jestem w stanie to zaakceptować. Małe może być piękne. Ale mój nos to coś z czym nie wyobrażam sobie dalszego życia. Planuję operację na wrzesień.

Gość gość
szkoda mi cię ale życzę ci żeby operacja ci nie wyszła

Gość kooreskopodirytowana
tylko badz przygotowana ze wtedy na sile beda pokazywac innym na zdjeciach jaka bylas kiedys i argumentowac kompleksiara itd. jesli mowisz o nosie to Cie rozumiem bo tez mam kompleks...jak powiedzialam przyjaciolce to powiedziala mi zebym puknela sie w czolo po czym jak jej powiedzialam ''to tak jakbys Ty musiala ze swoim brzuchem chodzic na wierzchu'' dopiero zrozumiala.

Gość gość
A wiecie co jest najgorsze? To, że odbieram sobie szansę na miłośc. Poznaję ludzi, po czym swierdzam, że żadna głębsza relacja nie ma sensu. Powód- nos. Nawet okolo 2 tygodnie temu kogoś poznałam. On mówi, że jestem piekna. Moja wewnętrzna reakcja- nie widział mnie bez makijażu, nie zwrocił uwagi na nochal, byłam w korzystnym świetle. Myślę o zerwaniu kontaktu

Gość e tammmmmmmmmmmmmm
jak ktos jest naprawde brzydki -to zawsze bedzie brzydko okropnie wygladal!!!!

Gość gość
Muszę kończyć swoje malo inteligentne wywody. Jutro opowiem Wam co nieprzyjemnego przyniósł mi dzień. I przypomniało mi się coś, co usłyszałam dość niedawno od "koleżanki": Ja: muszę lecieć, własnie idę do dermatologa. Ona: po co ci dermatolog? lepiej idź do chirurga na operację nosa :) (pocieszam się tym, że była zazdrosna, bo dzień wcześniej inna koleżanka powiedziała w jej obecności, że jestem ideałem kobiety haahah, pozytywne myślenie przede wszystkim) Dobranoc Dziewczynki :)

Gość gość
Koniecznie zerwijk kontakt....pomoze ci w tym psychiatryk zamkniety. Chyba nie tylko w tym zrywaniu kontaktu zreszta:-)

Gość gość
I jak? ktoś cię dzisiaj wysmiwal? :)

Gość gość
najważniejsze to mieć cele w życiu. Jeśli śmiało do nich dążysz, jesteś wygrana. powodzenia.