Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

sylwester

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Pole膰cie dobrego szampana na Sylwestra. Jakie dania mo偶na przygotowa膰 na ten dzie艅 dla 10 os贸b? Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
cin cin bianco

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
piers z kurczak ze szpinakiem i ziemniaki w waflu albo karkowke z ryzem moze jakas zapiekanke makaronowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moniakk21
Ja znalaz艂am fajne potrawy i drinki oraz wiele porad na www.wymarzonysylwester.pl . Bardzo ciekawy jest artyku艂 na temat prostych i szybkich potraw sylwestrowych oraz ciekawe propozycje drink贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moniakk21
Ja znalaz艂am fajne potrawy i drinki oraz wiele porad na www.wymarzonysylwester.pl . Bardzo ciekawy jest artyku艂 na temat prostych i szybkich potraw sylwestrowych oraz ciekawe propozycje drink贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja robie pizzerinki (male pizze) z roznymi farszami np z salami, szynka, serowa i warzywna krokiety z serem i pieczarkami koreczki (papryka, ser zolty, ogorek) salatka z zupek chinskich, kukurydzy, usmazonego pikantnego kurczaka male kanapeczki ciastka, chipsy na szampanach sie nie znam, ale pewnie typowy ruskacz bedzie, tak symbolicznie co by jakies babelki sie pojawily :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalinkaa322
u mnie sylwester b臋dzie dosy膰 rodzinny i w艣r贸d znajomych, a teraz w艂a艣nie poluj臋 w necie na ciekawe drinki na bazie 偶ubr贸wki :)

Udost臋pnij ten post

Tak tak tak, drinki na bazie 偶ubr贸wki poszukiwane! :D Pod艂膮czam si臋 :P Szampana nie polec臋, bo za nim nie przepadam. Ale co do jedzenia: - sa艂atka z broku艂em i tortellini - tarta wszelkiej ma艣ci (np z boczkiem i cebul膮 albo szpinakiem i fet膮, z cukini膮 albo suszonymi pomidorami i 艂ososiem). Tarta jest o tyle fajna, 偶e mo偶esz poda膰 j膮 na ciep艂o, ale je艣li wystygnie, jest te偶 smaczna na zimno :) - czosnkowe bagietki jako dodatek do sa艂atek - bogracz na ciep艂o, po p贸艂nocy - idealny pod w贸deczk臋 - rybka w galarecie - kark贸wka pieczona (smaczna te偶 na zimno) Opcji jest strasznie du偶o ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aworm
szampana i driny to masz cz臋sto w cenie imprezy, na kt贸r膮 idziesz. Polecam np. portal http://www.sylwestrowy.pl - jest tam sporo propozycji, gdzie alkoholu jest morze. Do koloru do wyboru ;)

Udost臋pnij ten post

jakies salatki, koreczki, male kielbaski, skrzydelka, zapiekanki, pizza... takie rzeczy co stoja na stole i goscie sami moga sobie nakladac na talerze wg uznania. poszukaj w necie inspiracji :)

Udost臋pnij ten post