Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskoczona mężczyznami

Jak to jest z tą atrakcyjnością

Polecane posty

Jestem ładna, zadbana, szczupła. Ale mam wadę, konkretniej wadę zgryzu. Zęby zdrowe, białe ale krzywe (górna szczęka wysunięta, jedynki przed dwójkami wyraźnie) a jednak mam duże powodzenie. Jak to wyjaśnić? (zębów nie mogłam zrobić bo mam słabe i dentyści mnie straszą, że aparat stały to mi z zębami zdejmą).

Gość gość
Cycki wazniejsze od zebow.

Gość gość
bo na bezrybiu i rak ryba?

No ale właśnie to jest dziwne. Nie mam wielkiego biustu i go nie wywalam. A jednak zbieram komplementy choć, moim zdaniem, otaczają mnie ładniejsze (i co ważniejsze wolne) koleżanki. Nie jestem też "łatwa", nie ubieram się wyzywająco, nie flirtuję... Dziwne to.

Gość Myta
to wszystko zależy ile facet wypije. Trzeba pić dotąd aż spodoba się najbrzydsza.

Mówię o trzeźwych osobach :D Ogólnie jestem ładna, zęby nie są jakoś każdy w drugą stronę. Są krzywe ale przynajmniej symetrycznie (tak się pocieszam) :D Ale uroczy jesteście, naprawdę.

Gość brzydkaAleLadna
moj przypadek jest jeszcze bardziej zaawansowany. Mam straszny nos, do tego kompletne płaskobiuście, a mam duże powodzenie i wszyscy facec***owtarzają jaka to piękna nie jestem :D żal mi ich

Gość gość
faceci lubią te co wyglądaj na takie co dobrze dają .....d .u p y

Gość gość
nobo d**e macie fajna i tyle .

To forum jest p******** Wy jesteście p********** Dziękuję, dobranoc.

Gość brzydkaAleLadna
jestem brzydka ale bardzo pewna siebie. znam swoją wartośc i dzięki temu się podobam. Prawdopodobnie autorka ma podobnie :) cieszmy się i nie szukajmy problemow tam gdzie ich nie ma

Gość gość
wydaje ci się, że się podobasz. Facet jak zobaczy tą brzydotę to wie , że przy minimum zainteresowania dostaje sex za darmo

Gość brzydkaAleLadna
być może. Mimo to nie puszczam się, staram się być porządna, a podrywają mnie same ciasteczka :)

Gość gość
A jaką możesz mieć pewność, że bez ubrania też się spodobasz?

no fakt,jestem latwa,lubie sie pobzykac ale czy myslicie ze to sprawia ze sie podobam?

Gość gość
a dajesz facetom do zrozumienia np.wzrokiem czy mina ze masz ochote na figle??

No sama nie wiem,nie robie nic specjalnie ale moze to w oczach widac ze bardzo to lubie i faceci wiedza ze moga zawsze liczyc na jakas zabawe ze mna:-P

ale przeciez musze sie chyba im podobac no nie,moje kolezanki tez sa chetne a jednak mnie wszyscy rwa sama niewiem dlaczego>?

koleżanko widocznie masz to coś ;) może spojrzenie masz powalające?:D ja też nie jestem jakaś super, a czuje spojrzenia facetów. Idę przez miasto i idzie jakas suczka, serio ładna, a oni np przechodza i sie do mnie usmiechaja, a ja ide tylko w dzinsach, a nie spódnicze i to mnie dziwi czasami, czy oni maja oczy w d***e? haha:D

Gość gość
Ja uważam,że jestem brzydka, za małe cycki, chciałabym też schudnąc, a mimo to mam ogromne powodzenie, nie wiem skąd to wynika, bo nie wysyłam żadnych sygnałow,a Ci którzy mnie znają, wiedzą,że mam chłopaka, którego kocham nad życie i napewno go nie zdradzę. Jeśli chodzi o zęby to ja akurat noszę aparat,niby "niewidoczny", ale jednak można uznać za kolejny mankament urody,

Gość czy on to ADONIS
co wy tak chcecie sie przypodobac facetom.. ojjejku a ci faceci tacy piekni IDEALNI .takie ADONISY?

czy to Adonis jak Ci temat przeszkadza to narka, kobiety muszą sobie czasami pogadać :D:D

Gość ehhhhhhh takie tam bzdury
a co mnie obchodzi ze jakiemus facecikowi cos sie we mnie nie podoba ...widocznie nie potrafi dojrzec urody..

no tak..., moge ci jej fotke pokazac, masz identyczna twarz... ;) moze to twoja siostra... :D ale jak tak, to nie gadam z toba... :D:P

mam siostre :D ale jest 20 lat starsza ode mnie ;) wrzucaj jej fote, musze porownac :D ale ja nie mam duplikatów, niemozliwe :D

to jutro jak nie zapomne. zreszta, jak spojrzalem na fotke to sorki, ale poprostu musialem sprawdzic, i spoko, nie jestescie spokrewnione... :P:) a to bylo wazne bo czesto wpadam do was na wyscigi... poza tym ona nie miala pojecia o playstation... :P :P :P