Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlekosieskonczyloidzdosklepu

Seks przedmałżeński

Polecane posty

Gość Mlekosieskonczyloidzdosklepu

Jesteście za czy przeciw? Sonde czas zacząć :)

Gość gość
jest grzechem i dla tego wiele małzenst sie rozpada bo grzech sprowadza cierpienie np zamienia miłość w nienawiść

Gość prw3ek
Prezerwatywę wznieś, nogi mocno rozwarte! Seks małżeński grzesznica prawo ma! A bezpłodne od pigułek nierządnice Są pośród nas, i dumnie HIV dla swoich dzieci noszą! Więc wolna miłość dla wszystkich bolszewików! Więc wolna walić się z każdym każdego dnia! Na pigułki z nadzieją patrzą już miliony! I dzień wyzwolenia od klechów wstanie nad nasz dom! Już HIV-a mam, to seks był mój ostatni! Dawnej katoniewoli skończył się czas! pl.wikipedia.org/wiki/Horst-Wessel-Lied Z dedykacją dla wszystkich grzesznic i ku przestrodzę! Ja rozdziewiczonej nie biorę!

Gość gość
Żadnego ślubu przed seksem!

Gość gość
tak, uprawiałam i nie żałuję, gdybym czekala do slubu to własnie bym byla wykonczoną żoną agresora i tyrana, despoty pedanta, mój 1chlopak sie zmienil po seksie, olewał mnie i nie szanował, z drugim jest zupełnie na odwrót

Gość prw3ek
gość - miałaś dwóch. Dziwi mnie że ten drugi cię chciał, bo jak można miejsce w którym był obcy penis włożyć swojego.

Gość gość
Żal ja też miałam 2 ale wiele kobiet ma więcej i jakoś ich chłopakom, mężom to nie przeszkadza:) a ty czekasz na ta jedyną? I dopiero po ślubie? Tak gosc wyżej ma rację facec*****seksie się zmieniają. Czyżby myśleli że jak już poszłysmy z nimi do łóżka to zawsze z nimi będziemy?

Gość gość
Ale wy macie problemy, rownie dodrze można podyskutować, czy dopuszczalny jest pocałunek przed slubem- ten z języczkiem- to przecież tez zachowanie cokolwiek erotyczne.

Gość gość
Ja tam nie mam problemu:) wyraziłam tylko swoje zdanie.

Gość gość
Boże chroń mnie przed tym! Ale nie sądzę, że wytrzymam do ślubu.. chyba bym zawariowała