Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mówi że będę przez Niego płakać

Polecane posty

Gość gość

dlaczego facet, który adoruje kobietę mówi jej , ze będzie przez niego płakać??? jest miły, spotyka się z daną kobietą a kiedy przychodzi do powiedzenia sobie wprost co do niej czuje mówi że będZIe przez niego płakać... uważa się za gorszego i że nie zasługuje na nią, cz mu na niej nie zależy i w ten sposób daje jej do zrozumienia żeby dała sobie spokój bo jej nie chce?

Gość gość
daje do zrozumienia, że jest trudnym mężczyzną. Miałam kiedyś taki przypadek jak Ty - facet nie kłamał... :)

Gość gość
jest trudny, ale on mi wysyła sprzeczne komunikaty, najpierw zaprasza do kina a potem rzuca hasło, ze będe przez niego płakać:( ja zwyczajnie nie iwem co on do mnie czuje, czy mnie chce czy ma mnie gdzieś? gdy pytam to mi tylko tyle odpowiada

Gość gość
Asekuruje sie,zeby pozniej moc byc draniem,bo przeciez mowil ci to od poczatku a ty na to dalas przyzwolenie

Gość gość
Hmmmm... Dobra rada, uciekaj gdzie pieprz rośnie. :D Mówię w tej chwili poważnie.. Tacy mężczyźni są trudni , ale łatwiej jest się w nich zakochać... ale...Kobiety przecież uwielbiają mężczyzn przez których później płaczą. 💤

Gość gość 8765
"dlaczego facet, który adoruje ..." . Asekuruje się. Jak kiedyś będziesz przez niego płakać, to powie Ci "A nie mówiłem, że będziesz płakać przeze mnie?"

Gość furia T
nie po prostu ci tlumaczy ze pojecie kompromis nie jest mu znane a jesli juz to jako puste haslo jednym slowem dla niego jestes pionkiem ktory nie ma praw chcesz jasniej?

Gość gość
rada nr 1 i jedyna w tej sytuacji: zamiast nad tym dumać - uciekaj od faceta. To podły drań, który już tobą manipuluje, a jak się zaangażujesz to pokaże ci jaki jest naprawdę. Wtedy właśnie będziesz płakać. Dopóki widzi, że nic nie czujesz to jest miły i ogóle,sprzedaje ci teksty,tego pokroju. Tylko po to, żebyssie wkręciła bardziej. Facet, ktoremu zalezy na kobiecie, nigdy nie powie jej takich rzeczy,tylko będzie pokazywal, że jest dla niego ważna, bez zadnych gierek, tekstow z d**y. Więc jak słyszysz takie rzeczy każ mu spadać. albo sama przedstaw sprawe jasno, od razu inaczej postapi wobec ciebie, z miłego stanie sie wredny i chamski.