Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patyk32222

Pierwszy raz z doświadczoną dziewczyną

Polecane posty

Gość Patyk32222

Witam serdecznie jak po tytule można się domyślić o co tak naprawdę chodzi. Więc zamierzam "to" zrobić z dziewczyną która jest doświadczona w tym że tak powiem, ale tutaj nie martwię się o nią tylko o siebie. Boję się że mogę nie poradzić sobie i trochę się denerwuję i myślę o tym. Nie wiem co zrobić w takiej sytuacji jak się zachować i wgl, w końcu to mój pierwszy raz. Obawiam się również że mogę szybko zakończyć rozrywkę a wtedy bd to dla mnie strasznie upokarzające. Mam 19 lat a ona 18. Dodam również że strasznie mi na niej zależy i kiedy jest przy mnie czuję to ciepełko jak do mnie dochodzi. Liczę na wasze odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość gość
Nie zadałeś żadnego konkretnego pytania,więc ciężko Ci coś odpowiedzieć. Wrzuć na luz, jak dziewczyna jest normalna i Cię lubi to nie wyśmieje braku doświadczenie lub tego,że szybko skończysz. Sama miałam prawiczka, miło wspominam, mimo,że faktycznie chlopak był zestresowany i trwało to dosłownie chwilę.

Gość fgfdgdfg
Gorzej by było jakbyś był doświadczony i szybko skończył. Mój obecny też był prawiczkiem i miał taryfę ulgową. Jak coś nie wychodziło to byłam bardzo cierpliwa i nie przeszkadzało mi to. Do doświadczonych zupełnie inaczej podchodziłam. Zakładam, że jak ktoś miał dużo kobiet, długo uprawiał seks i dalej jest kiepski to szanse żeby coś dobrego z niego było są małe. A prawiczek wiadomo, że dopiero zaczyna i jeszcze długo będzie się uczył.

Gość gronostajownik
daj luz i nie uzywaj slowa 'przepraszam' , ja mialem 4 falstarty zanim cos sie wydarzylo . jak ci edziewucha lubi to duzo zrozumie i nie bedzie cie oceniac . 'jak sie nie wywrocis to sie nie naucys' glowa i kuska do gory mlody powodzenia

Gość Patyk32222
Dzięki za odpowiedź lecz jakoś mnie to nie podbudowało :/ słyszałem o prezerwatywach które tak nie podniecają i powstrzymują przed wytryskiem. Co myślicie o tym bym jak już to spróbował ?

Gość gość
Jeśli zamierzacie zabezpieczyć się prezerwatywą to możesz użyć właśnie takich,niestety nie wiem czy działają,bo nie próbowaliśmy z partnerem.

Gość gronostajownik
patryk i o to chodzi , juz sie nakrecasz i stresujesz na zapas , zaden srodek nic nie da . jedyne co to tuz przed zrob sobie dobrze , jak sie wypompujesz recznie to bedziesz mial mniej amunicji na pozniej. nie wierz prezerwatywom , suplementom i innym wynalazkom .czeka cie jedno z najfajnieszych doswiadczen w zyciu , wskocz w te wode na bombe i daj sie poniesc.

Gość Patryk32222
gronostajownik Kurde wielkie dzięki za radę jakoś trochę lżej się zrobiło, ale mam takie jeszcze 2 pytanka. Ona używa tabletek antykoncepcyjnych i czy w takiej sytuacji mam ubrać "mundurek" czy nie ? Bo w sumie nawet jak weźmie tą tabletkę obawiam się dziecka... A troche już się nasłuchałem od kolegów o tym że potem tabletki 72 po itd. A ja jestem cóż nerwowy i jak by coś takiego mi się przytrafiło chyba bym umarł. No i jeszcze jedno pytanko mam bo w sumie tego nie wiem i nie czytałem o tym, czy kiedy już wypluję co mam wypluć w prezerwatywie powinienem przerwać i umyć się czy mogę dalej to robić jeśli dam radę ? Czy czasem gumka nie pęknie ?

Gość gronostajownik
mozesz to uzgodnic z dziewczyna czy chce bez, ale radze gumke na poczatek. nie jestem specjalista od tabletek ale to mlod laska , nie wiadomo jak jej sie hormony ukladaja po tych tabletkach ... to juz pytanie do pan . a co do gumki hhehe predzej c****knie serce niz guma, ja jade na kondomach od 18stu lat i sie nie przejechalem. a co do zakonczenia , watpie czy bedziesz mogl dalej po orgazmie , ale jesli nawet to zdejmij zuzyta zawiaz i wloz kulturalnie do chusteczki, nie rzucaj gdzie popadnie . potem doprowadz wacka do porzadku i zaloz nowa . juz pisalem w innym topiku o tym, za duzo plynow w kondomie sprawia ze sie moze zesliznac , ja czasem zmieniam nawet podczas bo jak wydzielam za duzo to czuje dyskomfort slizgania sie w kondomie pomimo tego ze jeszcze nie skonczylem. fajna sprawa to chusteczki nawilzane dla dzieciakow i higieniczne gdzies w poblizu . no nie oszukujmy sie , seks jest pelen potu sluzu i dziwnych odglosow :)

Gość gość
hehe no dobra dzięki wielkie za wszystkie rady i zobaczy się co z tego wyjdzie :)