Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isztar2

tabletka escapelle

Polecane posty

Gość isztar2

cześć dziewczyny! mam do Was pytanie odnośnie tabletki escapelle. W 8 dniu cyklu kochałam się z chłopakiem, prezerwatywa zawiodła. 42 godz po zażyłam escapelle. czulam się ok, może tylko jakieś lekkie zawroty głowy. jakies 6 dni póxniej dostałam plamienia, ale było ono tak jakos raz na dobę i wogóle nie czułam że coś jest nie tak. moje cykle wynoszą z reguły 25-27. Dzisiaj mam 28 dzień cyklu i jak się obudziłam to potwornie bolał mnie brzuch jak przy okresie zawsze 1. dnia. krawienie było. Teraz krwawie dalej ale troszkę mniej niz zawsze i brzuch raz boli raz nie. Dziewczyny czy to jest juz normalny okres czy krwawienie po escapelle? czy któraś tak miała/ bo czytalam ze okres sie może opóźnić o 7 dni a tu tylko w sumie z 1-2 jakby nie patrzył.

Gość isztar2
czy jest tu jakas dziewczyna ktora to brała?

Gość isztar2
bardzo was proszę o pomoc

Gość weronisiaauuuuu
Hej :) ja bralam escapelle 2 razy.plemienia mogą wystąpić z tego co pamiętam.raz jak wzielam tabletkę to ginekolog zaproponowal mi tabletki antykoncepcyjne i okres mialam regularny po tej tabletce.natomiast juz 2raz jak wzielam wtedy juz przestalam się zabezpieczać to powiem ci ze rok..regulowal mi się okres..bo każdy organizm jest inny.tak tylko ci mowie z ta regulacja żebyś się nie mattwila jak będziesz miala po tej tabletce nie regularny.a co do pytania powiem jeszcze raz ze plemienia tez mialam i żyje.ale na wszelski wypadek jak chcesz to Porozmawiaj z lekarzem:)