Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OBOWIAZKI KAŻDEJ KOBIETY wobec faceta

Polecane posty

Gość gość

codzienne gotowanie w domu smacznych obfitych obiadow , obiad 2 daniowy duzy z deserem i kompotem tak aby facet mogl porzadnie i smacznie sie najesc to podstawa kobiety gotowanie , potem pieczenie ciast smaczne ciasta wypieki , robienie deserow , podawanie facetowi kawy , herbaty przynoszenie , robienie co rano sniadania i podawanie a wieczorami kolacji i przynoszenie , robienie zakupow z miasta i ich przynoszenie , wyrzucanie smieci do kosza pod blokiem, masowanie faceta przytulanie dbanie i zaspokajanie erotyczne codzienne, wspolne wyprowadzanie na spacer rozmowy , popieranie faceta i doradzanie oto obowiazki jazdej porzadnej kobiety , po godz 20 ma siedziec kobieta juz razem w domu z facetem i nim sie zajmowac

Gość gość
Jedno pytanie? Ile ważysz, przy jakim wzroście? Czy jest możliwe, że przy takim stylu żywienia nie będziesz po prostu otyły (równoznaczne z "nieatrakcyjny")? Czy jakakolwiek laska wtedy na Ciebie poleci?

Gość gość
gruby, stary, spocony paszczur ze śmierdzącymi stopami-to opis autora tego tematu

Gość gość
Jeżeli Twoją jedyną "aktywnością" będzie leżenie plackiem i spacerki, to pozostanie Ci o TAKICH usługach tylko marzyć drogi autorze...

Gość namu amida butsu
:)

Gość gość
Wyprowadzanie na spacer -- widocznie czujesz sie jak pies.

Gość gość
Kolejny spasiony debil

a to zaskakujące, że smaczne jedzonko przed seksem, punkt dla Ciebie zazwyczaj seksualny facet chce się przede wszystkim nar***** ile wlezie. jesteś ciekawy:)

Gość gość
Jak będziesz w domu tyle z kobitą siedział to nie starczy ci czasu na siłkę, stary...

Gość ZachlannaPizda778
Komu nasrac do ryja ?:)

Gość gość
Idealne zwieńczenie tego tematu.

Gość Lenaxoxo
Jestem w stanie być przykładną kobietą dla mojego faceta, zgodzę się na wszystko z tego co opisałeś, pod warunkiem że tylko Ty będziesz pracował, i zarabiał wystarczająco dużo aby zapewnić nam życie na poziomie. Jeżeli będziemy mogli pozwolić sobie na to, abym siedziała całymi dniami w domu i robiła wszystko co wymieniłeś, to nie ma problemu, nawet na drutach moge szyć...

Gość gość
umieram ze śmiechu :d:ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Gość gość
dosłownie penkłam ze śmiechu :dddddddddddddddddddddddddddddd

Gość gość
Jakie to szczęście, że jestem nieporządna!

Gość gość
Ja jetem z mezem od 40 lat,,,,,wszystko robilam tak jak napisane w pierwszym poscie,od 20 lat to ja mam tego LENIA na utrzymaniu,niedorajde,leniwca,impotenta......i szlag mnie trafia na wszystkich obibokow.Wyslalabym ich do obozu pracy tych pseudo GURU!!!!Nie pozwolcie sobie na takie traktowanie ,bo w zyciu bedziecie slugusami!!!!

Gość gość
mówić mu że jest ładniejszy od niej