Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto nowa Miss Polski

Polecane posty

Gość gość
co Ci sie w niej nie podoba?

Gość ZachlannaPizda778
Sorry,ale widzialam stokroc piekniejsze dziewczyny :O

Gość Staszek91
Nati zmyj tapetę z ryja, spal tą bluze i przestań po pijaku skubać brwi to może coś z ciebie będzie :O

P******* Cie, mi sie podoba moj wyglad, poza tym nie mam tapety :D tylko oczy pomalowane :) Albo jestes zjebem, albo zazdrosna suka podszywajaca sie pod faceta. Nara

Gość blow
A według mnie ta dziewczyna jest bardzo ładna. Naturalny typ urody,śliczny uśmiech. O wiele ładniejsza od Nati_88. Bez urazy;)

Gość blow
Chociaż troszeczkę za chuda;)

Gość gość
Blow nie mam za zle, ze piszesz prawde :D mi sie ona nie podoba, bo na codzien widuje ladniejsze dziewczyny, bez makijazu wygladajace przecudnie :)

Gość gość
Nati_88 -- buahaha, sory ale jestes bardzo przecietna :p

Gość czarnulka9023
jest sliczna !! Napewno najladniejsa z tych co byly ..

Gość Mag29
Nati_88 no Ty chyba zartujesz sugerujac ze jestes ladniejsza od wybranej miss? Nie dorównujesz jej ,bez urazy ... Wygladasz zupewnie przecietnie ona ma nietuzinkowa urode.

Gość gość
nati- nie, nie jesteś lepsza, oczywiście bez urazy ;) Nowa miss jest ładna ale były ładniejsze.

Gość Pawelos
Nati_88 Ty jej możesz papcie czyścić :-)

Walic Was, ja uwazam inaczej :) ona ma zupelnie przecietny wzrok.. Nierowne brwi, mogli chociaz ja zrobic jakos, a nie stylizowac na naturalne piekno ...oh Prosze Was, takie d**y chodza po Polsce, a nas reprezentuje jakas zwykla laska.

Gość gość
fajna ona jest ale wywiad dala bsardzi cacy i cyce ma fajowe ❤️ www.youtube.com/watch?v=H3VsYINcR2I

Gość gość
ale za co ich nienawidzisz? za to ze jestes brzydsza od miss?

Gość WTFf
Ta druga Anna Pabiś z Glucholaz ladniejsza :) moje rejony :)

Gość gość
nie oglądałam Miss Polski, bo oglądałam wcześniej kandydatki na fb i się z mężem nie mogliśmy nadziwić, jakie niektóre brzydkie. Chyba faktycznie piękne kobiety boją się takich konkursów. Ta co wygrała nic ciekawego niestety....jak zwykle przegra na Miss Word.

Gość WTFf
Nati88 wrzuc fote

Gość gość
nie można powiedzieć, że nieładna, bo od razu komentarz o zazdrość, albo spójrz na siebie...sorry czy ja muszę być piękna albo brzydka, żeby ocenić czy ta kobieta jest ładna ?

Gość gość
nati masz nieduze oczy ktore jeszcze optycznie pomniejszasz obrysowujac ja czarna kredka, spory nos i male usta do tego narysowane brwi nie jestes moze bardzo brzydka ale napewno zadna z Ciebie pieknosc :O majac przez oczami Twoja fotke i tej miss no nie sposob obiektywnie stwierdzic kto jest ladniejszy

Gosc nienawidze za to, ze ja sobie zrobilam wpis dla jaj ten pierwszy, a ludzie oczywiscie musieli sie doczepic do mnie i temat zaczal sie na porownywaniu miss do mnie. I jeszcze non stop widac, ze jedna osoba walkuje, jaka to brzydka nie jestem. Ja p*****le. Sorry, ale nie jestem mega gwiazda i nie jestem tez brzydka takze wyluzujcie i zajmijcie sie juz lepiej ta miss. Mi sie ona nie podoba i tyle. Jest stara z twarzy.

Gość gość
Mam trochę latek na karku różne rzeczy widaiałam i o wiele piękniejsze kobiety też. Nie podobają mi się jej łuki brwiowe, nie są ładne

Gość syfywkiowwa
Nati sorki ale błagam, nie porównuj się do tej Miss :O Masz zarysowane nienaturalnie brwi, duży kartoflany nos, małe oczy, usta jakieś dziwne. A ta przynajmniej jest naturalnie piekna

Gość syfywkiowwa
Nati to wyluzuj w koncu bo ci żyłka pęknie

Po pierwsze, to brwi sa zrobione henną, jak wiekszosc kobiet to robi, wiec nie wiem co za spec z Ciebie, ale chuy, puscmy to. Dwa jak jestes taka madra albo madry to wstaw swoje zdjecie. Trzy nie skupiajmy sie na mnie, bo w komentarzu wyrazilam swoje zdanie, ze mi sie nie podoba, a to ze w profilu mam adres do zdjecia, nie znaczy, ze ktos taki jak Ty ma mne porownywac czy cokolwiek. Gdyby zdjeia nie bylo i bym napisala, ze jestem ladnejsza od niej nie byloby zaczepki prawda? Ale polacy zawsze musza dosrac. Mi to zwisa, bo 80 proc kibiet tu siedzacych to cuchnace stare pasztety, ktore ciesza sie, ze moga komus ublizyc. Super.

Gość gość
Nati nie jesteś brzydka, ale nic nadzwyczajnego w Twojej urodzie nie ma. Poza tym, że jesteś młoda. Łuki brwiowe nienaturalne. Za szerokie u nasady niestety i za mocno podkreślone. Masz lekko skośne oczy i nie powinnaś wzmacniać tego takim kształtem brwi