Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka zaszła w ciąże

Polecane posty

Gość gość

bardzo chciała tego dziecka, spotyka się z facetem od trochę ponad roku, ma 20 lat, żyją bez ślubu, Ona bez pracy, mieszkają oddzielnie, Ona bez szkoły, ambicji i perspektyw, ale dziecko być musi, bo fajnie mieć dzidziusia no i stało się jest w ciąży. Skrajnie nieodpowiedzialne.

Gość gość
to zależy od tego czy on jest w stanie ich wszystkich utrzymac, bo jeśli tak to nie jest jeszcze tak źle.

Gość gość
A tobie co do tego? Łatwo nie bèdzie, ale za to w wieku 30 koleżanka będzie miała.wstępnie "odchowane " dziecko. W wiekuok 35 będzie mogła wypić z dzieckiem poerwsze małe piwko. Fajna taka różnica wieku. Ja.starałam się w wieku 22, niestety nie wyszło..

Gość gość
Też urodziłam w tyk wieku, mam 32 lata moje koleżanki wchodzą w poelichy 8 nieprzespane noce a ja mam w domu 12letnią "kumpelę"; szalejemy na zakupach, robimy sobie babskie wieczory...

Gość gość
Niestety nie jest w stanie utrzymać. Kobieto skoro dla Ciebie jedynym atutem macierzyństwa jest "fajna różnica wieku", to sobie znajdź koleżankę w wieku przedszkolnym na to samo wyjdzie :-o to jest kpina, żart i porażka życiowa :) Ale w sumie nie moje życie, nie mój problem.

Gość na poziomie intelektualnym
Hhahaha - a do kluby wyrywać fajne męskie doopy z córką też wychodzisz? Z******ta sprawa. Spróbuj 🖐️