Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana pewnym faktem

Brak seksu w związku co robić

Polecane posty

Mam ogromny problem,. Mój chłopak nie chce się ze mną kochać. Jesteśmy ze sobą rok, a od 5 m-me sypiamy ze sobą...jeśli tak to można nazwać. On jest moim 1 partnerem, on miał wcześniej doświadczenie. Problemem jest to, że cały czas mnie boli podczas seksu...zawsze mówił, że mu to nie przeszkadza, że jakoś damy sobie radę. Tylko od pewnego czasu w ogóle nie kochamy się. Widzimy się tylko na weekendy, i zawsze myślałam, że w tym czasie będzie tęsknił za mną i chciał być blisko, ale nic z tego. Rozmawiałam z nim i twierdzi, że nie ma dużych potrzeb. Tylko jak kładziemy się spać to czuję, że ma erekcje ale nic z tym nie robi -woli iść spać. Przez to wszytko nie czuję się kobietą, czuje się brzydka i gorsza. Już sama nie wiem co z tym robić.

Gość gość
No i dobrze, masz troskliwego faceta, który nie chce, by cię bolało i jeszcze wybrzydzasz :o może pójdź to załatw do ginekologa a on się poczuje pewniej, a nie.

byłam u ginekologa, wg niego wszytko jest w porządku nie mam żadnej wady w budowie, ani infekcji i nie wie dlaczego mnie boli.

A co mi zaradzisz?

Gość gość
duchową przemiane :P

Gość gość
Zmień ginekologa. pewnie trafiłaś na jakiegoś niedouka.

Czy któraś z dziewczyn miała podobnie, jak sobie z tym poradziliście ??

Gość gość
Co to za chłop jak cię nie *****.Potem w związku będziesz szukać aby cię ktoś przeleciał

Gość gość
Ja nie rozumiem ludzi którzy nie lubią seksu, boli bo to początki, normalka jak się rozkręcisz przestanie ale ON MUSI CHCIEĆ I LUBIĆ a nie iść spać, ja swoją kobietę potrafię męczyć i godzinę...

Gość gość
Mojemu też stoi non stop przy mnie,ale i mu się chce,więc używamy ile się da :) To chyba nie jest normalny facet,który tak postępuje z kobietą.Radziła bym byś zaczęła coś z tym robić.Ja mam swoje lata i dużo przeżyłam,ale gdybym nie miała faceta w łóżku z krwi i kości to by za długo ze mną nie pożył.

Nie wiem co mam zrobić, może po prostu mu się nie chce bo by musiał się wysilić i się starać. Brakuje takiej namiętności między nami. Wiem że początki są trudne, że mnie boli ale wiadomo, że im więcej prób tym lepiej. Tylko, że on nie chcę :(. A ja strasznie się z tym czuje, odepchnięta od niego. Poza tym wszytko między nami dobrze się układa. Chciała się czuć seksowna i pożądana przy moim facecie.

Gość gość
Napiszę Ci króciutko : powinnaś go kopnąć w d**ę i tyle.Tylu fajnych facetów,a Ty się uczepiłaś jakiegoś eunucha bez jaj.Powinnaś to zrobić czym prędzej by się jakichś nerwic nie nabawić.Mój ma ogromnego pytona i też mnie boli,ale on potrafi tak nim operować by nie zadawał bólu,tylko samą przyjemność.Mówi Ci to doświadczona kobieta dziewczyno.

Czy to normalne żeby facet który kocha swoją kobietę nie pożądał jej?? Może on ma jakiś głębszy problem, ale zbywa mnie tekstami typu "ja często nie potrzebuje" i "nie musimy ciągle się kochać"- ciągle czyli tak około raz na 2-3 tygodnie...to chyb a nie jest normalne??

Gość gość
Czy z Tobą jest O.K ? Czytaj co napisałam ! Na takie coś nie ma lekarstwa jest tylko jedno zmiana faceta !

Ale ja go kocham i nie chce przekreślać związku z tego powodu. Chcę jakoś pomóc mi i sobie. Związek to nie tylko seks- seks raczej jest dopełnieniem związku i też jest istotny w relacjach międzyludzkich.

Gość gochasamocha87
seks to nie wszystko

Gość gość
Ja proponuje zmien lekarza to po pierwsze. Po drugie ja tez mam czasem bole podczas seksu no i musimy przerywac. Mi lekarz zalecil wiecej nawilzenia, deliktniej i dostowac pozycje..licze ze sie Tobie uda. Zrob zawsze siusiu przed seksem. Chociaz dziwi mnie to ze Twoj partner odmawia seksu..bedac razem rok i nie kochac sie przez tyle miesiecy? Moze problem tkwi gdzies indziej?

Gość gochasamocha87
Jaka jest przyczyna tego, że facet nie chce seksu??

Gość gość
Nie pociaga go parnerka, jest przepracowany, zdenerwowany, zmeczony, moze ma kogos na boku, moze partnerka sie nie stara.

Gość gochasamocha87
jak go nie pociąga partnerka to po co z nią jest, bo nie dla seksu?

Gość gość
Rozbudź go jakoś

Gość gość
Rozbudź go jakoś

Trudno rozbudzać po tym jak najpierw się samemu przyczyniło do tego żeby odebrać facetowi zadowolenie ze współżycia

Gość gość
Jordi jak się przyczyniło ? To jej wina że ją boli ????

kup sobie wibrator ,nawilzacz i nim sie rozpychaj....no chyba ze to problem nie tzipy tylko glowy -na glowie nie poradzisz...

Nie twierdzę że zrobiła to celowo. Ale gdybym ja miał do wyboru uprawiać seks ze świadomością, że zadaję ból, albo go nie uprawiać i zająć się czym innym, też bym wybrał to drugie.

wg mnie jak facet widzi mine cierpietnicy przy kazdej probie wlozenia w cnotke niewydymke to mu sie nie dziwie ze mu sie nie chce